Libnet.ro
UNICEF

12:45

Protest fata de legea gratierii in Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protest fata de legea gratierii in Piata Victoriei

ACTUALIZARE 20:55 Aproximativ 800 de persoane protesteaza in acest moment fata de decizia Comisiei Juridice din Senat care a votat, astazi, gratierea unor fapte de coruptie. Au aparut pancarte pe care scrie nesimtitilor, dar si am avut o zi superba, pana ati votat!. *ACTUALIZARE 20:43 Aproximativ 600 de persoane protesteaza in acest moment in Piata Victoriei, iar nuaarul protestatarilor continua sa creasca. *ACTUALIZARE 19:43 Sute de oameni potesteaza in Piata Victoriei *ACTUALIZARE 19:35 Turcan: PNL a preluat amendamentele si nemultumirile sindicatelor la legea salarizarii *ACTUALIZARE 19:30 USR: Sustinem protestele fata de gratierea coruptilor *ACTUALIZARE 19:21 Predoiu: Votul din Comisia juridica a Senatului - scandalos *ACTUALIZARE 18:48 Sorin Grindeanu: Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial *ACTUALIZARE 17:45 Traian Basescu: Eu as vrea sa avem o clasa politica libera ----- Comisia juridica a Senatului a adoptat astazi, cu 5 voturi pentru PSD si ALDE) si 3 impotriva PNL, USR si UDMR) amendamentele propuse de senatorii Traian Basescu, Serban Nicolae si Liviu Brailoiu la proiectul de Lege privind gratierea, prin care cei condamnati la inchisoare cu executare pentru dare sau luare de mita, trafic de influenta sau cumparare de influenta urmeaza sa fie gratiati sub rezerva achitarii prejudiciului. continuă pe Ziarul Bursa

LIVE TEXT VIDEO Protest fata de legea gratierii in Piata Victoriei. Aproape 2000 de manifestanti striga Demisia! si Dragnea nu uita, Romania nu-i a ta!. Multimea a ocupat artera din fata Guvernului

Aproape 2000 de persoane s-au adunat, miercuri, incepand cu ora 19. 00, in Piata Victoriei, pentru a protesta fata de legea gratierii, dupa ce un eveniment in acest sens a fost anuntat pe Facebook. Oamenii au inceput sa se mobilizeze la scurt timp dupa ce majoritatea PSD din comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie - luare de mita, dare de mita si trafic de influenta. Trebuie sa ne aparam tara de hoti, indeamna organizatorii evenimentului intitulat NU gratierii coruptilor - OUG 13 revine. Si noi!--------21. 25:Zeci de persoane s-au adunat, miercuri seara, si in pietele centrale din Sibiu, Cluj-Napoca, Brasov si Constanta, pentru a protesta fata de amendamentele la Legea gratierii, adoptate de Comisia juridica din Senat, prin care condamnatii pentru dare sau luare de mita si pentru trafic de influenta vor fi gratiati, scrie News. ro. 19: Gabriel Liiceanu a venit la protest21. 15:Numarul protestatarilor creste. Acestia striga Nu dati inapoi, venim peste voi. 08: Moment emotionant: oamenii au cantat imnul, cu lanternele telefoanelor pornite.

LIVE VIDEO Protest fata de legea gratierii, in Piata Victoriei. Aproximativ 300 de manifestanti striga Hotii! si Nu vrem sa fim o natie de hoti

Sute de persoane s-au adunat, miercuri, de la ora 19. 00, in Piata Victoriei, pentru a protesta fata de legea gratierii, dupa ce un eveniment in acest sens a fost anuntat pe Facebook. Oamenii au inceput sa se mobilizeze la scurt timp dupa ce majoritatea PSD din comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie - luare de mita, dare de mita si trafic de influenta. Trebuie sa ne aparam tara de hoti, indeamna organizatorii evenimentului intitulat NU gratierii coruptilor - OUG 13 revine. Si noi!19. 50: Aproximativ 300 de persoane protesteaza in acest moment in Piata Victoriei. 36: Ce transmit tv-urile de stiri la aceasta ora: Antena 3 da live de la lansarea cartii scrise in arest de Rusanu / RTV - emisiune despre abuzurile Justitiei / Digi 24 - jurnal de stiri / B1 - Basescu, dezvaluiri despre presupusele abuzuri ale justitiei / Realitatea - dezbatere despre gratierea coruptiei, transmisii din Piata Victoriei19. 26 In acest moment sunt sute de protestatari in Piata victoriei. Acestia striga Hotii!, PSD, ciuma rosie! si Nu vrem sa fim o natie de hoti! si flutura steagul Romaniei. De asemenea, manifestantii au si o pancarta pe care scrie Rezist.

VIDEO Protest fata de legea gratierii in Piata Victoriei. Aproape 2000 de manifestanti striga Demisia! si Dragnea nu uita, Romania nu-i a ta!

Aproape 2000 de persoane s-au adunat, miercuri, incepand cu ora 19. 00, in Piata Victoriei, pentru a protesta fata de legea gratierii, dupa ce un eveniment in acest sens a fost anuntat pe Facebook. Oamenii au inceput sa se mobilizeze la scurt timp dupa ce majoritatea PSD din comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie - luare de mita, dare de mita si trafic de influenta. Trebuie sa ne aparam tara de hoti, indeamna organizatorii evenimentului intitulat NU gratierii coruptilor - OUG 13 revine. Si noi! Oamenii au cantat imnul, cu lanternele telefoanelor pornite, s-a batut la tobe si s-a scandat PSD - ciuma rosie! si fluturand steagurile. --------23:15 In Piata mai sunt mai putin de 50 de persoane. Circulatia a fost reluata21. 19: Gabriel Liiceanu a venit la protest.

VIDEO Protest fata de legea gratierii in Piata Victoriei. Aproape 2000 de manifestanti au strigat Demisia! si Dragnea nu uita, Romania nu-i a ta!

Aproape 2000 de persoane s-au adunat, miercuri, incepand cu ora 19. 00, in Piata Victoriei, pentru a protesta fata de legea gratierii, dupa ce un eveniment in acest sens a fost anuntat pe Facebook. Oamenii au inceput sa se mobilizeze la scurt timp dupa ce majoritatea PSD din comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie - luare de mita, dare de mita si trafic de influenta. Trebuie sa ne aparam tara de hoti, indeamna organizatorii evenimentului intitulat NU gratierii coruptilor - OUG 13 revine. Si noi! Oamenii au cantat imnul, cu lanternele telefoanelor pornite, s-a batut la tobe si s-a scandat PSD - ciuma rosie! si fluturand steagurile.

LIVE TEXT VIDEO Protest fata de legea gratierii in Piata Victoriei.Peste 1000 de manifestanti striga Hotii! si Nu vrem sa fim o natie de hoti. Nici o televiziune de stiri nu transmite imagini de la protest

Peste 1000 de persoane s-au adunat, miercuri, incepand cu ora 19. 00, in Piata Victoriei, pentru a protesta fata de legea gratierii, dupa ce un eveniment in acest sens a fost anuntat pe Facebook. Oamenii au inceput sa se mobilizeze la scurt timp dupa ce majoritatea PSD din comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie - luare de mita, dare de mita si trafic de influenta. Trebuie sa ne aparam tara de hoti, indeamna organizatorii evenimentului intitulat NU gratierii coruptilor - OUG 13 revine. Si noi!--------21. 00 Peste 1000 de persoane sunt in acest moment in Piata Victoriei, strigaIesiti din casa daca va pasa!. De asemena, se aud vuvuzele. 50: Digi 24 a transmis live din Piata Victoriei un calup consistent de informatii20. Aproximativ 800 de persoane protesteaza in acest moment fata de decizia Comisiei Juridice din Senat care a votat, astazi, gratierea unor fapte de coruptie. Au aparut pancarte pe care scrie nesimtitilor, dar si am avut o zi superba, pana ati votat!. 30Aproximativ 600 de persoane protesteaza in acest moment in Piata Victoriei.

Un numar de 1500 manifestanti au protestat in Piata Victoriei

ACTUALIZARE 21:32 Zeci de persoane s-au adunat, in aceasta seara, si in pietele centrale din Sibiu, Cluj-Napoca, Brasov si Constanta, pentru a protesta fata de amendamentele la Legea gratierii, adoptate de Comisia juridica din Senat, prin care condamnatii pentru dare sau luare de mita si pentru trafic de influenta vor fi gratiati, scrie News. ro. *ACTUALIZARE 21:15 Aproximativ 1500 de oameni sunt acum in Piata Victoriei. Protestatarii au spart gardul care imprejmuia centrul pietei si au ocupat artera din fata Guvernului. *ACTUALIZARE 20:55 Aproximativ 800 de persoane protesteaza in acest moment fata de decizia Comisiei Juridice din Senat care a votat, astazi, gratierea unor fapte de coruptie. Au aparut pancarte pe care scrie nesimtitilor, dar si am avut o zi superba, pana ati votat!. *ACTUALIZARE 20:43 Aproximativ 600 de persoane protesteaza in acest moment in Piata Victoriei, iar numarul protestatarilor continua sa creasca. *ACTUALIZARE 19:43 Sute de oameni potesteaza in Piata Victoriei *ACTUALIZARE 19:35 Turcan: PNL a preluat amendamentele si nemultumirile sindicatelor la legea salarizarii *ACTUALIZARE 19:30 USR: Sustinem protestele fata de gratierea coruptilor *ACTUALIZARE 19:21 Predoiu: Votul din Comisia juridica a Senatului - scandalos *ACTUALIZARE 18:48 Sorin Grindeanu: Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial *ACTUALIZARE 17:45 Traian Basescu: Eu as vrea sa avem o clasa politica libera ----- Comisia juridica a Senatului a adoptat astazi, cu 5 voturi pentru PSD si ALDE) si 3 impotriva PNL, USR si UDMR) amendamentele propuse de senatorii Traian Basescu, Serban Nicolae si Liviu Brailoiu la proiectul de Lege privind gratierea, prin care cei condamnati la inchisoare cu executare pentru dare sau luare de mita, trafic de influenta sau cumparare de influenta urmeaza sa fie gratiati sub rezerva achitarii prejudiciului.

Noi proteste pe tema legii gratierii. Sute de manifestanti s-au strans in fata Guvernului. Piata Victoriei a fost blocata (FOTO, VIDEO)

UPDATE 21:07Potrivit Hotnews, numarul protestatarilor din Piata Victoriei a ajuns la aproximativ 1000, in timp ce Digi24 sustine ca sunt peste 500 de manifestanti. Piata Victoriei a fost.

Noi proteste pe tema legii gratierii. Sute de manifestanti s-au strans in Piata Victoriei (FOTO)

Seria protestelor pe tema legii gratierii continua! Sute de persoane s-au adunat miercuri, incepand cu ora 19:00, in Piata Victoriei pentru a protesta impotriva legii.

Protest impotriva legii gratierii, anuntat pe Facebook astazi, la ora 19:00, in Piata Victoriei

Un protest impotriva legii gratierii este anuntat pe Facebook pentru astazi, la ora 19:00, in Piata Victoriei. Oamenii au inceput sa se mobilizeze la scurt timp dupa ce majoritatea PSD din comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie - luare de mita, dare de mita si trafic de influenta. Trebuie sa ne aparam tara de hoti, indeamna organizatorii evenimentului intitulat NU gratierii coruptilor - OUG 13 revine. Si noi!.

Un nou protest este anuntat, in Capitala, in urma gratierii faptelor de coruptie de catre Comisia Juridica a Senatului. Manifestantii sunt chemati, la ora 19.00, in Piata Victoriei

In Bucuresti este anuntat un nou protest, miercuri, in Piata Victoriei in urma hotararii senatorilor din Comisia Juridica de a gratia mai multe fapte de coruptie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )