Libnet.ro
UNICEF

20:46

Premierul Sorin Grindeanu, mesaj pe Facebook pentru Catalina Ponor: Este uimitor ceea ce a reusit

Antena3 Antena3,
Premierul Sorin Grindeanu, mesaj pe Facebook pentru Catalina Ponor: Este uimitor ceea ce a reusit

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, le multumeste Catalinei Ponor, Larisei Iordache si lui Marian Dragulescu pentru ca le dau romanilor motive de mandrie si le adreseaza felicitari pe. continuă pe Antena3

Noi numiri facute de premierul Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a desemnat-o pe Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului, sa coordoneze activitatea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), potrivit unei decizii publicate, vineri,.

Premierul Sorin Grindeanu, avertisment pentru ministri: Abtineti-va de la declaratii pe tema impozitului pe gospodarie!

Premierul Sorin Grindeanu le-a cerut joi membrilor Cabinetului, altii decat ministrul Finantelor, sa se abtina de la declaratii pe tema impozitului pe gospodarie, singurul care este abilitat sa.

Premierul Sorin Grindeanu, despre problemele cauzate de conditiile meteo extreme: Lucrurile sunt sub control

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca este la curent cu problemele cauzate de vremea nefavorabila, precizand ca lucrurile sunt sub control .

Premierul Sorin Grindeanu: Prefectul va avea functie de demnitate publica, de secretar de stat

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a anuntat, vineri, ca prefectii vor avea functie de demnitate publica, de secretar de stat, precizand ca aceasta este una dintre modificarile prevazute in Codul administrativ.

VIDEO Aur pentru Catalina Ponor si bronz pentru Larisa Iordache la barna, la Campionatele Europene de la Cluj

Gimnasta Catalina Ponor a castigat, duminica, medalia de aur, iar Larisa Iordache a obtinut bronzul in finala la barna de la Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca.

Senzational! Aur pentru Catalina Ponor si bronz pentru Larisa Iordache la barna, la Campionatele Europene de la Cluj

Gimnasta Catalina Ponor a castigat, duminica, medalia de aur, iar Larisa Iordache a obtinut bronzul in finala la barna de la Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca.

Premierul Sorin Grindeanu l-a inlocuit pe directorul Companiei de Aeroporturi

Bogdan Mindrescu a fost numit director general interimar de catre Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, desi, ministrul Transporturilor ar fi vrut ca Liviu Radu sa.

Sorin Grindeanu, reactie dupa atacul din Paris: Suntem solidari cu prietenii nostri francezi

Premierul Sorin Grindeanu a reactionat pe o retea de socializare cu privire la atacul violent din Paris, potrivit DC News. Condoleante familiei politistului francez ucis aseara in atacul de la.

Sorin Grindeanu: in Romania mai mult s-a desenat cu carioca pe tabla. Trebuie sa depasim aceasta etapa

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi seara ca in Romania, mai mult s-a desenat cu carioca pe tabla. S-au desenat masterplanuri si nu s-au facut. Trebuie sa depasim aceasta etapa.

Sorin Grindeanu, vesti bune despre economie: Avem un excedent bugetar de peste 1,64 miliarde lei in primele trei luni ale anului

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi ca, in primele trei luni ale acestui an, a fost inregistrat un excedent bugetar de peste 1,64 miliarde lei, respectiv 0,2% din PIB, scrie Agerpres. Azi e o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )