Libnet.ro
UNICEF

07:30

Premierul Theresa May este in mare pericol! Proiectul de lege din Parlamentul britanic, care ar putea arunca in aer Brexitul

B1 B1,
Premierul Theresa May este in mare pericol! Proiectul de lege din Parlamentul britanic, care ar putea arunca in aer Brexitul

Parlamentul risca sa o lase pe Theresa May fara niciun spatiu de negociere daca vor adopta proiectul de lege, prin care o forteaza sa ceara amanarea Brexitului dupa 12 apriliefara savoteze. continuă pe B1

Saga Brexit fara sfarsit: Premierul Theresa May va cere o noua amanare a Brexitului

Premierul Regatului Unit, Theresa May, a spus marti ca este nevoie de o noua extindere a Articolului 50 si vrea o noua runda de negocieri cu liderii opozitiei pentru a iesi din impasul intern si pentru trasa o serie de argumente pentru care vor cere amanarea Brexitului.

Camera Comunelor a aprobat un proiect de lege care ii cere premierului Theresa May sa solicite o amanare de lunga durata a Brexitului

Camera Comunelor a aprobat un proiect de lege care o obliga pe premierul Theresa May sa ceara o amanare de lunga durata a Brexitului si exclude posibilitatea unei iesiri din UE fara acord, scrie The Guardian.

Acordul prezentat de Theresa May - cea mai buna optiune, potrivit ministrului britanic al trezoreriei

Ministrul britanic al trezoreriei, Lizz Truss afirma ca acordul prezentat de premierul Theresa May cu privire la Brexit este cea mai buna optiune pentru iesirea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana, in pofida.

Criza Brexit: Theresa May convoaca o noua sedinta de guvern dupa esecul din Parlament. Varianta alegerilor anticipate, pe masa

Dupa ce Parlamentul a respins luni, din nou, toate variantele privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, premierul Theresa May va convoca marti o noua sedinta de guvern. Potrivit Guardian, decizia Camerei Comunelor de a respinge toate alternativele la acordul premierului readuce in discutie ipoteza alegerilor anticipate.

Theresa May: E nevoie de o noua amanare a Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a declarat marti seara ca este nevoie de o noua amanare a Brexit. Retragerea din UE cu un acord este cea mai buna solutie, astfel ca vom avea nevoie de o noua.

Theresa May si Jeremy Corbyn anunta ca au avut discutii constructive

Discutiile dintre premierul britanic Theresa May si liderul opozitiei, laburistul Jeremy Corbyn, privind Brexitul, au fost definite de cei doi ca fiind constructive, scrie BBC.

Jeremy Corbyn, foarte fericit sa se intalneasca cu Theresa May

Liderul opozitiei parlamentare laburiste Jeremy Corbyn s-a declarat foarte fericit sa se intalneasca cu Theresa May, dupa ce premierul britanic a propus sa incerce sa se inteleaga asupa unui plan care sa permita Regatului Unit sa realizeze un Brexit ordonat, potrivit agentiei britanice de presa Press Association.

Theresa May cere o noua amanare scurta a Brexitului

Premierul britanic Theresa May a cerut o noua amanare scurta a Brexitului, in declaratii in fata reporterilor dupa o sedinta maraton a guvernului, scrie The Guardian.

Premierul britanic May se intalneste de urgenta cu liderul opozitiei! Marea impacare, pentru a schimba soarta finalului nebun de Brexit

Premierul britanic Theresa May si-a schimbat dramatic strategia pentru Brexit, pavand calea pentru o iesire si mai lina a Regatului Unit din UE, intr-o incercare de a-si asigura sprijinul lui Jeremy Corbyn,.

Dupa ce a respins trei propuneri de acord, Parlamentul britanic O FORTEAZA pe Theresa May sa asigure un Brexit cu acord

Prim-ministrul britanic, Theresa May, a fost fortata de Parlamentul britanic sa se asigure ca Brexitul se produce in prezenta unui acord sau in cel mai rau caz, ca va obtine a noua amanare a.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )