Libnet.ro
UNICEF

08:45

Premierul Tudose a criticat Protectia Consumatorilor, la initiativa afaceristului Mohammad Murad (FOTO)

B1 B1,
Premierul Tudose a criticat Protectia Consumatorilor, la initiativa afaceristului Mohammad Murad (FOTO)

Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronale din Turism, si-a inaugurat marti ultima investitie din domeniu, Hotelul Royal Phoenicia din Mamaia. La acest eveniment, Murad s-a bucurat de prezenta unora. continuă pe B1

Premierul Tudose, despre rectificarea bugetara: Nu veti vedea bani taiati de la investitii, va fi chiar o rectificare care va avea multe plusuri

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti seara, la o emisiune de pe postul Realitatea TV, ca rectificarea bugetara va avea multe plusuri. Totodata, seful Executivului a dat asigurari ca nu vor fi bani taiati de la investitii.

Ponta, dupa demiterea sefului ANAF: incep sa sper ca premierul Tudose chiar va conduce el Guvernul

Fostul premier Victor Ponta a apreciat, marti, faptul ca Bogdan Stan a fost demis din functia de presedinte al ANAF, adaugand ca singura solutie ca lucrurile sa evolueze bine este ca premierul Mihai Tudose.

Premierul Tudose vrea sa infiinteze o trilaterala cu Bulgaria si Grecia. Trilaterala exista si implineste 22 de ani

Premierul Mihai Tudose a discutat luni la telefon cu omologul sau bulgar Boiko Borisov, cei doi convenind organizarea unei noi sedinte de guvern comune, in luna septembrie, la Varna, reuniune in care vor fi stabilite si detaliile infiintarii unei trilaterale intre Romania, Bulgaria si Grecia, potrivit unui comunicat de presa remis de Guvern. Insa o trilaterala Romania - Bulgaria - Grecia exista deja, aceasta fiind lansata, conform site-ului MAE, inca din august 1995.

Eugen Teodorovici il ironizeaza pe premierul Tudose, dupa ce l-a demis din functia de consilier: Ma simt foarte usurat pentru ca am aflat care ar fi motivul. Credeam ca e de vina Soros

Eugen Teodorovici l-a ironizat, luni, pe premierul Mihai Tudose, dupa ce seful Executivului a explicat motivul pentru care l-a demis din functia de consilier onorific, la 10 zile de la numirea in functie.

Premierul Tudose a numit-o pe Rozalia-Dana Varga consilier de stat in cadrul aparatului de lucru al Guvernului

Premierul Mihai Tudose a numit-o luni pe Rozalia-Dana Varga in functia de consilier de stat in cadrul aparatului de lucru al Guvernului, potrivit unei decizii a prim-ministrului publicata in Monitorul Oficial, informeaza Agerpres.

Ludovic Orban, atac la premierul Tudose: O marioneta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca premierul Mihai Tudose este o marioneta la fel ca si prim-ministrul anterior. Orban a fost intrebat daca este de parere ca premierul.

Premierul Tudose: Toti membrii Cabinetului care gestioneaza proiecte cu Comisia Europeana trebuie sa faca vizite la Bruxelles

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, ca m inistrii care gestioneaza proiecte cu Comisia Europeana vor face, pana la sfarsitul lunii iulie, o vizita la Bruxelles pentru a explica proiectele si pentru a beneficia de consultanta.

Premierul Tudose, despre taxa de solidaritate: Inca se lucreaza, se fac simulari

Premierul Mihai Tudose a declarat ca inca se fac simulari pentru a se vedea care este impactul introducerii unei taxe de solidaritate pe veniturile mari, care ar viza, daca va deveni realitate, persoanele fizice si nu persoanele juridice.

Premierul Tudose, dupa intalnirea cu coalitia de guvernare: Considerati incheiat subiectul impozitului pe cifra de afaceri

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni, dupa intalnirea cu sefii coalitiei de guvernare PSD-ALDE, ca subiectul privind impozitarea companiilor pe cifra de afaceri in loc de impozitarea profitului poate fi considerata incheiat.

Liderii coalitiei PSD-ALDE discuta luni cu premierul Tudose despre impozitul pe cifra de afaceri si rectificarea bugetara

Liderii coalitiei PSD-ALDE se intalnesc luni, la Parlament, la ora 12:00, cu premierul Mihai Tudose, pentru evaluarea saptamanala a activitatii Executivului, pe agenda discutiilor fiind si subiectul impozitului pe cifra de afaceri, dupa declaratii contradictorii ale prim-ministrului si sefului PSD, dar si cel al apropiatei rectificari bugetare, scrie News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )