Libnet.ro
UNICEF

19:00

Am OPRIT orice cooperare cu RUSIA. LOVITURI uriase din partea Occidentului pentru Vladimir Putin, dupa anexarea Crimeei

Antena3 Antena3,
Am OPRIT orice cooperare cu RUSIA. LOVITURI uriase din partea Occidentului pentru Vladimir Putin, dupa anexarea Crimeei

Sanctiunile se tin lant pentru Moscova, dupa anexarea Crimeei. Rusia a fost suspendata din grupul G8, unde detinea presedintia. in plus, Casa Alba a recomandat investitorilor sa evite actiunile rusesti. continuă pe Antena3

Am OPRIT orice cooperare cu RUSIA. LOVITURI uriase din partea Occidentului pentru Vladimir Putin, dupa anexarea Crimeei

Sanctiunile se tin lant pentru Moscova, dupa anexarea Crimeei. Rusia a fost suspendata din grupul G8, unde detinea presedintia. in plus, Casa Alba a recomandat investitorilor sa evite actiunile rusesti.

Hague: Marea Britanie suspenda ORICE COOPERARE MILITARA cu Rusia

Londra a decis sa suspende orice cooperare militara cu Rusia, inclusiv in privinta licentelor de export in curs, a anuntat marti ministrul britanic de Externe William Hague, ca reactie la anexarea Crimeei, scrie.

William Hague: Marea Britanie suspenda orice cooperare militara cu Rusia

Ministrul britanic William Hague a anuntat, marti, ca Marea Britanie suspenda orice cooperare militara cu Rusia, relateaza AFP. Am suspendat orice cooperare militara, a declarat seful diplomatiei in fata.

Gabriela Vranceanu Firea: Vor exista represalii din partea Rusiei

Sanctiunile occidentale care vizeaza oficiali rusi de rang inalt pot genera represalii din partea Rusiei, sustine senatorulGabriela Vranceanu Firea. Vor exista represalii din partea Rusiei, si ma refer.

in doua saptamani vom vedea masuri de anti-retorsiune din partea Rusiei

In circa doua saptamani vor surveni masuri de anti-retorsiune din partea Rusiei, ca raspuns la masurile de retorsiune la care apeleaza acum SUA si UE fata de Federatia Rusa, este de parere Ionel Blanculescu, consilierul onorific al premierului Victor Ponta.

Franta: Rusia este suspendata din G8

Laurent Fabius, ministrul francez al afacerilor externe sustine ca liderii Grupului celor Opt puteri ale lumii G8) au suspendat participarea in club a Rusiei pe fondul tensiunilor din Ucraina si a incursiunii Rusiei in Crimeea, informeaza publicatia ABC News.

Mai multi oficiali rusi si ucraineni, vizati de sanctiuni din partea SUA si UE: Printre acestia este si Viktor Ianukovici

Viktor Ianukovici, destituit din functia de presedinte al Ucrainei in februarie, este vizat de sanctiunile americane adoptate luni, potrivit B1 TV. Sapte oficiali de rang inalt rusi se afla printre persoanele viz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )