Libnet.ro
UNICEF

18:45

Premierul Victor Ponta: Guvernul va organiza referendum privind aderarea Romaniei la Zona Euro daca se impune politic

B1 B1,
Premierul Victor Ponta: Guvernul va organiza referendum privind aderarea Romaniei la Zona Euro daca se impune politic

Guvernul va organiza un referendum cu privire la aderarea Romaniei la Zona Euro daca se va impune din punct de vedere politic, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca termenul obiectivului ramane 1 iulie. continuă pe B1

Ponta: Guvernul va organiza referendum privind aderarea Romaniei la Zona Euro daca se impune politic

Guvernul va organiza un referendum cu privire la aderarea Romaniei la Zona Euro daca se va impune din punct de vedere politic, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca termenul obiectivului ramane 1 iulie 2019, cand Romania va prelua presedintia Uniunii Europene.

Ponta anunta un posibil referendum privind aderarea la Zona Euro

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Guvernul va organiza un referendum cu privire la aderarea Romaniei la Zona Euro daca se va impune din punct de vedere politic.

Guvernul va organiza referendum pe aderarea la Zona Euro daca se impune politic

Guvernul va organiza un referendum cu privire la aderarea Romaniei la Zona Euro daca se va impune din punct de vedere politic, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca termenul obiectivului ramane 1 iulie 2019, cand Romania va prelua presedintia Uniunii Europene, potrivit surselor din presa.

Premierul Victor Ponta: Alocatia pentru copil, ca sprijin social, trebuie sa o gandim mai tintit si mai eficient

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca alocatia pentru copil ca sprijin social, trebuie gandita mai tintit si mai eficient, astfel incat banii chiar sa ajunga la copii. Alocatia pentru copil, ca.

Premierul Victor Ponta: Italienii se simt in Romania ca in Italia anilor 90, in fiecare zi vad un om politic, un om de afaceri - cu catuse

Italienii se simt in prezent chiar ca acasa in Romania, deoarece tara le aminteste de Italia anilor 90, cand vedeau in fiecare zi un om politic sau un om de afaceri incatusat, a declarat premierul Victor.

Victor Ponta: Un referendum pentru aderarea la zona euro ar fi o masura democratica

Premierul Victor Ponta a calificat ca democratica ideea organizarii unui referendum pentru aderarea Romaniei la Zona Euro.

Victor Ponta: 1 Iunie, zi importanta - TVA redus si alocatii duble. Salut promulgarea legii de catre presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Premierul Victor Ponta saluta promulgarea legii de catre Iohannis si da asigurari ca.

Victor Ponta, in Parlament: Romania se afla intr-un moment economic extrem de bun. O crestere economica de 3-4% devine posibila (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a salutat marti in plenul Parlamentului ideea ca premierul sa vina o data pe luna in fata alesilor pentru a prezenta situatia tarii. Va felicit pentru modifcarile aduse regulamentu.

Livia Stanciu, presedintele ICCJ, reactioneaza la declaratiile lui Victor Ponta cu privire la condamnarea lui Dragnea. Premierul risca o ancheta a Inspectiei Judiciare

Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a reactionat dupa ce premierul Victor Ponta a declarat ca, daca Liviu Dragnea era achitat in dosarul referendumului din 2012, judecatoarele care ar fi dat hotararea ar fi fost arestate.

Victor Ponta: Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, vin din faptul ca romanii au muncit mai mult, s-au platit mai multe taxe si s-au acoperit gaurile

Reducerea TVA si dublarea alocatiilor nu sunt cazute din cer, considera premierul Victor Ponta, care a completat ca aceste masuri au fost posibile datorita faptului ca romanii au muncit mai mult in 2014, ca s-au platit mai multe taxe si ca s-au acoperit golurile de la buget, a declarat premierul Victor Ponta, la RTV.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )