Libnet.ro
UNICEF

08:00

Premierul Victor Ponta i-a solicitat primarului general sa instituie sens unic pe Calea Floreasca.

România Liberă România Liberă,
Premierul Victor Ponta i-a solicitat primarului general sa instituie sens unic pe Calea Floreasca.

Premierul Victor Ponta i-a solicitat primarului Capitalei, Sorin Oprescu, sa ia masuri pentru a fi instituit sens unic pe Calea Floreasca, astfel incat sa faciliteze accesul la Spitalul de Urgenta, informeaza Agerpres. Vin cu o solicitare de la Urgente n. r. Spitalul Floreasca), trebuie sa facem Floreasca cu sens unic. Tot ce tine de minister facem, dar adevarul e ca nu pot sa intre cu salvarile, au facut spital de urgenta modernizat si nu au cum sa intre, a spus luni Ponta, prezent la . continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta va anunta luni un transfer surpriza in echipa Guvernului

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, pe blogul personal, ca se pregateste un transfer surpriza in Guvern, precizand ca va dezvalui cine este persoana care se va alatura echipei guvernamentale luni, tot pe blog. De maine ni se va alatura, la nivelul echipei din Guvern, o persoana care, sunt convins, va atrage atentia multora dintre voi, a scris Ponta.

Premierul Victor Ponta a sosit la Palatul Victoria pentru a primi cetatenii cu ocazia Zilei Portilor Deschise

Premierul Victor Ponta impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, si cu cei doi copii, Irina si Andrei, a sosit sambata dimineata la Palatul Victoria unde va fi gazda pentru cetatenii care vin sa viziteze sediul Guvernului cu ocazia Zilei Portilor Deschise. Ma duc sa primesc oamenii, a declarat primul ministru la sosire, potrivit Agerpres.

Premierul Victor Ponta l-a provocat pe Vasile Blaga la sumo

Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin au venit la Timisoara, pentru un miting de sustinere a candidatilor la alegerilor parlamentare .

UPDATE Cateva mii de persoane au vizitat de Guvernul cu ocazia Zilei Portilor Deschise. Ponta vizitatorilor: Puteti sta pe scaunele ministrilor, dar nu sunt confortabile

Cateva mii de persoane au vizitat sambata, cu prilejul Zilei Portilor Deschise, sediul Guvernului, decorat cu un tricolor tesut la Targu Jiu, iar premierul Victor Ponta, alaturi de sotie si copii, le-a prezentat vizitatorilor sala de sedintea Cabinetului si a semnat pe steaguri tricolore, relateaza Mediafax.

UPDATE Cateva mii de persoane au vizitat Guvernul cu ocazia Zilei Portilor Deschise. Ponta vizitatorilor: Puteti sta pe scaunele ministrilor, dar nu sunt confortabile

Cateva mii de persoane au vizitat sambata, cu prilejul Zilei Portilor Deschise, sediul Guvernului, decorat cu un tricolor tesut la Targu Jiu, iar premierul Victor Ponta, alaturi de sotie si copii, le-a prezentat vizitatorilor sala de sedintea Cabinetului si a semnat pe steaguri tricolore, relateaza Mediafax. UPDATE: Programul de vizitare a Palatului Victoria, prelungit sambata pana la ora 15.

Victor Ponta: Guvernul va achita datoria catre Primaria Capitalei.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Guvernul va plati anul viitor o mare parte din datoria catre Primaria Capitalei pentru lucrarile de la Arena Nationala, potrivit Agerpres. Eu sper ca in 2013 sa platim cea mai mare parte a datoriei, pentru ca e corect. Asa s-a angajat Guvernul Romaniei. Nu vorbim de guvernul asta, vorbim de guvern in general. Primaria si-a facut treaba si in continuare spune ca Arena Nationala este una din marile realizari din ultimii ani. La fel va fi si Sala .

Victor Ponta: il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, prezent vineri la Timisoara, a declarat ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu, ca sa lupte cu pisicul Victor Ponta. La.

Victor Ponta: Il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu ca sa lupte cu pisicul Ponta, transmite Agerpres.

Victor Ponta: Centura de Sud a Capitalei trebuie data in concesiune pentru ca din fonduri publice e greu s-o facem

Pentru Centura avem proiectul, iar pe centura sud trebuie concesiune pentru ca altfel, din fonduri publice, o sa fie greu. Dar si aici tot cu primaria trebuie sa lucram. Stiu ca am pierdut vreo zece ani pentru ca se certa Primaria cu Ministerul Transporturilor, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, la vizitarea strapungerii Dna. Ghica - Bd. Chisinau. La inceputul anului s-au pornit lucrarile de largire la 4 benzi a Centurii de Sud, drum ramas nemodernizat timp de 20 de ani, insa Guvernul Ponta, la rectificarea bugetara, a taiat banii alocati cu peste 81%.

Victor Ponta: Nu a trimis USL niciun om sa il huiduie pe Traian Basescu/ Daca asteptarile de la USL nu sunt satisfacute dupa alegeri, sprijinul se poate transforma in ura

Premierul Victor Ponta a declarat sambata seara, la Romania TV, ca USL nu a adus niciun om sa il huiduie pe presedintele Traian Basescu la parada militara de 1 Decembrie, precizand si ca, daca seful statului ar fi considerat, ar fi venit sa dea mana cu el si cu Crin Antonescu. Ponta a afirmat ca nu vede o falie in societate, insa exista riscul ca sprijinul pentru USL sa se transforme in ura daca asteptarile oamenilor, care vor schimbare dupa regimul Basescu, nu sunt satisfacute. Intra in articol pentru principalele declaratii facute in timpul emisiunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )