Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Victor Ponta l-a provocat pe Vasile Blaga la sumo

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta l-a provocat pe Vasile Blaga la sumo

Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin au venit la Timisoara, pentru un miting de sustinere a candidatilor la alegerilor parlamentare . continuă pe Adevărul

Adriean Videanu: Premierul Victor Ponta a bagat Romania in stop cardiac

Liderul de campanie a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a afirmat, miercuri, ca premierul Victor Ponta a adus Romania intr-o stare critica in ultimele 6 luni de cand se afla la guvernare. Victor.

Victor Ponta: il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, prezent vineri la Timisoara, a declarat ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu, ca sa lupte cu pisicul Victor Ponta. La.

Ministerul Justitiei il contrazice pe premierul Victor Ponta. Care e povestea reala a proiectului de lege care putea limita lupta anticoruptie

Ministerul Justitiei a confirmat intr-un comunicat remis miercuri seara informatiile prezentate de HotNews. ro cu o zi inainte, potrivit carora un proiect legislativ al MJ urmarea ingradirea luptei anticoruptie prin limitarea atributiilor SRI. Comunicatul Ministerului Justitiei arata ca proiectul exista, este in procesul de avizare, a trecut pe la inca doua ministere din Guvernul Ponta. Practic, ministerul condus de Mona Pivniceru il contrazice flagrant pe premierul Ponta, care anuntase intr-o declaratie la B1, dar si intr-un comunicat oficial de presa, ca un astfel de proiect ar fi pe circuitul avizarii. Iata faptele si cronologia balbelor de la Palatul Victoria:.

Victor Ponta: Il invit pe buldogul Blaga sa lupte cu pisicul Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-ar fi bucurat daca buldogul Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Targu Jiu ca sa lupte cu pisicul Ponta, transmite Agerpres.

Ponta: Vasile Blaga e buldog, eu sunt pisic. Decide Basescu la ce intrecere sportiva ne luam.

Premierul Victor Ponta a spus, intrebat la ce intrecere sportiva si-ar lua adversarii politici, ca presedintele PDL, Vasile Blaga, este buldogul, iar el e pisicul, astfel ca seful statului, Traian Basescu, trebuie sa decida natura competitiei sportive, potrivit Mediafax. Intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, la ce intrecere sportiva si-ar lua adversarii, premierul Victor Ponta a raspuns: La ce intrecere sa il iau pe domnul Blaga, la sumo? La ce pot sa il .

Vasile Blaga lanseaza o noua invitatie premierului Ponta la o dezbatere pe probleme economice si sociale

Presedintele PDL, Vasile Blaga, l-a invitat pe premierul Victor Ponta sa participe la o dezbatere directa pe problemele cu care se confrunta Romania, scrie Mediafax. Liderul PDLi-a invitat in repetate.

Ponta: L-as pofti pe Vasile Blaga sa candideze la Targu Jiu contra pisicului, sa vedem cine ...

Liderul PSD Victor Ponta a spus, vineri, la mitingul electoral de la Timisoara, ca l-ar invita pe presedintele PDL, Vasile Blaga, sa candideze impotriva sa, a pisicului, la Targu Jiu, sa vada cine ar castiga, intreband daca judetul Timis, unde candideaza Blaga, e locul de iertare a pacatelor, scrie Mediafax. Victor Ponta a declarat, la mitingul electoral al USL de la Timisoara, referitor la alegerile locale, ca in multe judete candidatii de atunci s-au plans ca nu au bani si nu pot castiga .

Mandria de a fi Victor Ponta

Ca si cum tinea sa certifice ca, intr-adevar, e mare amator de gogonele, premierul Victor Ponta a mintit chiar a doua zi dupa ce presedintele Traian Basescu l-a facut mitoman. Cronica ultimelor baliverne o gasiti sintetizata in articolul Ministerul Justitiei il contrazice pe premierul Victor Ponta. Care e povestea reala a proiectului de lege care putea limita lupta anticoruptie. Nu e nici o placere sa constati ca premierul tarii tale scoate panglici pe gura pe teme gravissime. Dimpotriva, te incearca un sentiment de jena profunda cand te nimeresti, la o receptie oficiala, in aceeasi incapere cu panglicarul.

Victor Ponta nu va merge la receptia oferita de presedintele Basescu de Ziua Nationala: Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, ca nu va participa la receptia pe care presedintele Traian Basescu o va oferi, la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei. Intrebat daca a primit invitatie de la Cotroceni la receptia de 1 Decembrie, premierul a spus: Sincer nu stiu, probabil, habar nu am, dar nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta, sa latru sau. nu mi-a scris pe invitatie dl Basescu exact in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Si, pana nu ma lamureste, lasa-l sa stea el cu menajeria lui, a afirmat Ponta.

Victor Ponta: Ma deranjeaza minciunile ca nu vreau sa maresc bugetul Armatei/ Ar fi o idee foarte buna sa desecretizam stenogramele cu rapirea din Irak

Premierul Victor Ponta s-a declarat deranjat, miercuri, de afirmatiile potrivit carora nu ar vrea sa mareasca bugetul Armatei, calificandu-le drept minciuni. De asemenea, comentand o declaratie a presedintelui Traian Basescu referitoare la desecretizarea unor stenograme CSAT, premierul a sustinut ca o idee foarte buna ar fi si desecretizarea discutiilor din CSAT despre rapirea a trei jurnalisti in Irak, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )