Libnet.ro
UNICEF

17:30

Premiile Emmy: Breaking Bad, cel mai bun serial-drama. Modern Family, desemnat cel mai bun serial de comedie

Adevărul Adevărul,
Premiile Emmy: Breaking Bad, cel mai bun serial-drama. Modern Family, desemnat cel mai bun serial de comedie

Serialul Breaking Bad a fost desemnat luni seara cel mai bun serial-drama in cadrul celei de-a 66-a editii a galei premiilor Emmy, supranumite si Oscarurile televiziunii americane. continuă pe Adevărul

Premiile Emmy: Breaking Bad, recompensat la 6 categorii. Modern Family, cel mai bun serial de comedie

Castigatorii premiilor Emmy au fost desemnati. Cel mai mare succes l-a avut serialul Breaking Bad care a fost recompensat la nu mai putin de sase categorii, inclusiv pentru cel mai bun serial-drama. Vedeta.

Premiile Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale. Urzeala tronurilor, marele perdant. Lista completa a castigatorilor

Breaking Bad a fost desemnat Cel mai bun serial-drama, in timp ce Modern Family s-a impus la categoria Cel mai bun serial de comedie in cadrul celei de-a 66-a editii a galei premiilor Emmy, supranumite si Oscarurile televiziunii americane.

MTV Video Music Awards 2014: Miley Cyrus, castigatoarea premiului pentru cel mai bun videoclip

Premiul pentru cel mai bun videoclip al anului 2014, decernat de MTV Video Music Awards, a ajuns duminica seara la cantareata Miley Cyrus, pentru clipul Wrecking Ball. Printre castigatorii editiei de anul acesta se numara si Katy Perry, desemnata cea mai buna cantareata, precum si Lorde, castigatoarea premiului Cel mai bun videoclip rock.

Transelectrica, cel mai mare randament din BET

Actiunile Transelectrica TEL) au inregistrat o apreciere de 9,83%, in perioada 21 iulie - 21 august, raportata la moneda euro reprezentand cel mai bun randament din indicele BET, care s-a apreciat cu 4%.

Lista completa a castigatorilor Premiilor Emmy!

Luni seara, la Nokia Theatre din Los Angeles, s-a desfasurat editia cu numarul 66 a Premiilor Emmy, care nu a fost lipsita de surprize. Serialul Breaking Bad a castigat duelul cu True Detective pentru cel mai bun serial drama, in vreme ce Julia Louis-Dreyfuss a castigat al cincilea Emmy din cariera, de data aceasta pentru rolul din Veep.

VIDEO Caz tragic in Algeria: cel mai bun marcator al primei ligi a fost ucis pe teren, dupa un meci de campionat

Traim intr-o lume in care foarte multe animale salbatice s-au deghizat in oameni. Din pacate, astfel de specimene ajung, de multe ori, pe stadioanele de fotbal si provoaca episoade socante, asa cum a fost si cel de sambata seara.

Premiile Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale. Lista completa la Oscarurile televiziunii

Drama Breaking Bad si comedia Modern Family au fost votate cele mai bune seriale la Premiile Emmy 2014. Productia Breaking Bad a obtinut cinci trofee si este marele invingator la gala Primetime Emmy Awards 2014,.

VIDEO Lista premiilor Emmy 2014: Breaking Bad si Modern Family, cele mai bune seriale

Serialele TV Modern Family si Breaking Bad s-au numarat printre marii castigatori din acest an la gala premiilor Emmy, Oscarurile televiziunii americane, decernate luni la Los Angeles, noteaza Mediafax.

Breaking Bad, vedeta galei premiilor Emmy. LISTA COMPLETA a premiilor la Oscarurile televiziunii

La Los Angeles s-a incheiat, cu putin timp in urma, gala premiilor Emmy, cele mai prestigioase din lumea televiziunii. Seriale de renume, ca Game of Thrones, True Detective Breaking Bad sau Sherlock si-au.

Serialul Breaking Bad, marele invingator la gala Primetime Emmy Awards 2014

Serialul Breaking Bad a obtinut cinci trofee si este marele invingator la gala Primetime Emmy Awards2014, desfasurata in noaptea de luni spre marti, la Los Angeles, informeaza Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )