Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Caz tragic in Algeria: cel mai bun marcator al primei ligi a fost ucis pe teren, dupa un meci de campionat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Caz tragic in Algeria: cel mai bun marcator al primei ligi a fost ucis pe teren, dupa un meci de campionat

Traim intr-o lume in care foarte multe animale salbatice s-au deghizat in oameni. Din pacate, astfel de specimene ajung, de multe ori, pe stadioanele de fotbal si provoaca episoade socante, asa cum a fost si cel de sambata seara. continuă pe Adevărul

Record: Noul videoclip al lui Nicki Minaj, cel mai vizualizat in 24 de ore de la lansarea pe Vevo

Videoclipul Anaconda, al cantaretei americane de rap Nicki Minaj, a devenit cel mai vizualizat clip in 24 de ore de la lansarea sa pe platforma Vevo, principalul furnizor de continut al site-ului de partajare de fisiere video YouTube, scrie Mediafax.

Londra, cel mai scump oras european pentru iubitorii de cultura; Varsovia, cel mai ieftin

Londra este cel mai scump oras din Europa pentru activitati culturale cum ar fi baletul, opera, vizitarea monumentelor istorice si muzica clasica, indica o cercetare preluata de The Independent. Un studiu realizat in 12 mari orase europene a constatat ca Londra este de peste trei ori mai scumpa in ceea ce priveste costul activitatilor culturale decat cel mai ieftin oras, Varsovia, relateaza Agerpres.

Cel mai bizar instrument de fitness. Japonezii care l-au inventat spun ca face toti banii

Un dispozitiv ciudat creat de japonezi, numit Facial Fitness Pao ar putea obtine cu usurinta titlul de cel mai bizar instrument de fitness creat vreodata. in ciuda aparentei ridicole, producatorii sai sustin ca acesta tonifiaza muschii faciali, cu efecte uimitoare asupra aspectului fetei.

Londra este cel mai costisitor oras din Europa in activitatile culturale

Londra este cel mai costisitor oras din Europa pentru participarea la activitati culturale, precum spectacole de balet, opera, muzica clasica si vizitarea monumentelor istorice, in timp ce Varsovia este cel mai .

Londra, cel mai scump oras european pentru iubitorii de activitati culturale

Londra este cel mai costisitor oras din Europa pentru participarea la activitati culturale, precum spectacole de balet, opera, muzica clasica si vizitarea monumentelor istorice, in timp ce Varsovia este cel mai ieftin, potrivit unui studiu citat de.

Ponta: Presedintele va primi legea privind reducerea CAS revotata cel mai tarziu in 15 septembrie

Proiectul de lege privind reducerea CAS va fi votat luni, in Senat, urmand ca cel mai tarziu in 15 septembrie sa ajunga la seful statului, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Eu nu.

TOP. Vedetele din serialul The Big Bang Theory, cel mai bine platiti actori de televiziune

Jim Parsons, Kaley Cuoco si Johnny Galecki, care joaca in serialul TV Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory, sunt cel mai bine platiti actori de televiziune, potrivit unui top anual realizat de revista TV Guide si citat de Mediafax.

Colorantul caramel, cel mai raspandit in lume, poate fi daunator sanatatii

Colorantul caramel, cel mai raspandit si cel mai utilizat colorant alimentar, poate fi daunator pentru sanatate, potrivit rezultatelor unui studiu publicat joi de Institutul Stiintific de Sanatate Publica ISP) din Belgia, informeaza Agerpres.

Africa de Sud isi inchide granitele pentru statele cel mai afectate de virusul Ebola

Africa de Sud isi va inchide granitele pentru cetatenii provenind din cele trei tari cel mai afectate de virusul Ebola - Guineea, Liberia si Sierra Leone, scrie AFP. Accesul calatorilor care vin din aceste.

Cel mai iubit Rege al Romaniei, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, astazi, de la 21.30

Au trecut 70 de ani de cand tanarul Rege al Romaniei ii intoarcea spatele celui mai sangeros Dictator al istoriei - Adolf Hitler. La 70 de ani de la 23 august 1944, Antena 3 ofera Romaniei cel mai frumos cadou:.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )