Libnet.ro
UNICEF

01:05

MTV Video Music Awards 2014: Miley Cyrus, castigatoarea premiului pentru cel mai bun videoclip

Adevărul Adevărul,
MTV Video Music Awards 2014: Miley Cyrus, castigatoarea premiului pentru cel mai bun videoclip

Premiul pentru cel mai bun videoclip al anului 2014, decernat de MTV Video Music Awards, a ajuns duminica seara la cantareata Miley Cyrus, pentru clipul Wrecking Ball. Printre castigatorii editiei de anul acesta se numara si Katy Perry, desemnata cea mai buna cantareata, precum si Lorde, castigatoarea premiului Cel mai bun videoclip rock. continuă pe Adevărul

Lista castigatorilor la MTV Video Music Awards 2014. Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry revendica principalele premii

Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry s-au numarat printre marile castigatoare ale editiei de anul acesta a galei MTV Video Music Awards, care a avut loc duminica seara, la The Forum, in Inglewood, California, informeaza Mediafax, citand Reuters. Vedetele feminine ale muzicii pop au dominat editia de anul acesta a MTV Video Music Awards VMA), cu Miley Cyrus si Beyonce oferind doua dintre cele mai emotionante momente ale galei.

Cine sunt castigatorii premiilor MTV Video Music Awards 2014

Beyonce, Miley Cyrus si Katy Perry s-au numarat printre marile castigatoare ale editiei de anul acesta a galei MTV Video Music Awards, care a avut loc duminica seara, la The Forum, in Inglewood, California.

FOTO Tinutele extrem de sumare, in topul preferintelor la gala MTV Video Music Awards 2014

Galele de decernare din industria divertismentului nu mai sunt de multa vreme doar un simplu spectacol care premiaza performantele artistice, ci un eveniment plin de eleganta, extravaganta si culoare. Ceremonia de decernare a premiile MTV Video Music Awards nu a facut exceptie, celebritatile uimind, in mod placut sau nu, spectatorii si telespectatorii cu tinutele alese, multe dintre ele extrem de sumare.

MTV Video Music Awards: Wrecking Ball al artistei Miley Cyrus, desemnat videoclipul anului

Gala premiilor MTV - Video Music Awards 2014 s-a desfasurat duminica seara in Los Angeles, in cadrul careia au fost premiate videoclipurile mai multor artisti, printre laureati numarandu-se Miley Cyrus,.

Sarutari si imbratisari tandre pe scena MTV VMA 2014! Beyonce si Jay-Z pun capat zvonurilor cu privire la divort!

Desi mariajul lor a fost pus in repetate randuri sub semnul intrebarii in ultimele luni, in presa internationala aparand numeroase zvonuri cu privire la un iminent divort, Jay-Z si Beyonce au inchis gura lumii atunci cand si-au facut aparitia ca o familie fericita pe scena MTV Video Music Awards 2014!.

S-a prezentat ASA la MTV Video Music Awards!

A fost invitata sa acorde un premiu la editia din acest an a MTV VMA, eveniment desfasurat duminica seara la Los Angeles, iar vedeta din imagine si-a facut aparitia pe covorul rosu purtand o rochie Givenchy, cu un decolteu de-a dreptul periculos.

Dansatoarea cantaretei Nicki Minaj, muscata de un sarpe la repetitiile pentru gala premiilor MTV 2014

Una dintre dansatoarele cantaretei Nicki Minaj a fost muscata de un sarpe lung de aproximativ doi metri. Incidentul a avut loc in timpul repetitiilor pentru gala MTV Video Music Awards VMA) din aceasta seara, relateza Huffington Post.

VIDEO Organizatorii galei premiilor MTV, aspru criticati pentru tributul de 23 de secunde adus regretatului Robin Williams. Cineva ar trebui concediat

Undeva intre show-ul explicit al cantaretei de rapp Nicki Minaj si momentul jucaus oferit de vedeta pop Taylor Swift, organizatorii galei MTV Video Music Awards i-au adus un tribut regretatului actor si comediant Robin Williams. Un omagiu atat de prost realizat incat a fost considerat jignitor, scrie The Independent.

Cele mai controversate momente din istoria premiilor MTV: de la sarutul dintre Madonna si Britney Spears la rochia din carne purtata de Lady Gaga

In aceasta seara pe scena MTV Video Music Awards VMA) vor fi prezente vedete precum Beyonce, Nicki Minaj si Taylor Swift. Nimeni nu stie la ce sa se astepte din partea artistilor, avand in vedere istoria tumultoasa a galei: in 1992, Nirvana a cantat o melodie interzisa, in 2003, Madonna s-a sarutat cu Britney Spears si cu Christina Aguilera, iar, in 2009, Lady Gaga s-a spanzurat pe scena.

Miley Cyrus a fost interzisa in Republica Dominicana din cauza comportamentului si dansurilor sale excentrice

Cantareata Miley Cyrus nu e pe placul tuturor si sigur nu este pe aceeasi lungime de unda cu autoritatile dinRepublica Dominicana. Execentrica vedeta nu mai este bine primita in acest stat, concertul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )