Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiile Television Critics: Breaking Bad, cel mai bun serial drama. Lista completa a castigatorilor

Adevărul Adevărul,
Premiile Television Critics: Breaking Bad, cel mai bun serial drama. Lista completa a castigatorilor

Matthew McConaughey a fost desemnat Cel mai bun actor de televiziune, pentru interpretarea sa din serialul True Detective/ Detectivii din Louisiana, in cadrul galei Television Critics Awards, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Actiunile BRD, cel mai bun randament din BET

Actiunile bancare au intrat in topul randamentelor, in perioada 17 mai - 17 iunie, titlurile Erste Bank avand a treia cea mai mare crestere dintre emitentii de la BVB, 14,34%, in timp ce actiunile BRD au oferit cel mai bun castig din indicele BET.

Hamilton, cel mai bun in a doua sesiune de antrenamente de la MP Austriei

Lewis Hamilton a dominat a doua sesiune de antrenamente de la Marele Premiu al Austriei, care au avut loc azi, pe circuitul Red Bull Ring din Spielberg.

Descopera-ti semnatura sexuala: cum afli la ce esti cel mai bun in pat

Pentru a fi o persoana buna la pat, ai nevoie de trei calitati: educatie sexuala, experienta practica si atitudinea potrivita.

Top 10: Cel mai bine imbracati sportivi

Au bani si se imbraca de la cele mai titrate branduri de moda din lume. Sportivii au nevoie si de mult bun gust pentru a face alegeri inspirate in materie de moda. Hocheistii, baschetbalistii si fotbalistii sunt cel mai bine imbracati sportive- asta sustin jurnalistii americani.

Michael Douglas stie: Maturitatea te face un sot mai bun

Michael Douglas recunoaste ca odata cu trecerea timpului a devenit un sot mai bun.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata, la aeroportul bucurestean Aurel Vlaicu

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu, si este organizat de catre Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Aeroclubul Romaniei, ROMATSA, ROMAERO si Clubul Sportiv AIBO.

Cel mai mare show aerian din Romania incepe sambata la aeroportul Baneasa

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition BIAS) incepe sambata, la Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu. Ce-a de-a sasea editie a celui mai impresionat spectacol aviatic din Romania reuneste in acest an 100 de aeronave civile si militare in evolutii aeriene si expuse publicului, dar si peste 100 de piloti si parasutisti de elita.

Cum se schimba comportamentul consumatorilor in contextul CM de Fotbal, evenimentul cel mai mobil si social din toate timpurile - studiu OMD

CM de Fotbal 2014 este pe cale sa devina evenimentul marcat cel mai puternic de comunicatiile mobile si cel mai social eveniment din istorie, multumita evolutiilor tehnologice ce le permit suporterilor sa interactioneze cu meciurile, cu fotbalistii si cu brandurile in noi moduri, arata un amplu studiu realizat de Omnicom Media Group si retelele sale de agentii OMD si PHD. Daca televizorul ramane rege pentru amatorii de fotbal, un numar extrem de mare dintre acestia spun ca au intentia sa interactioneze cu acest eveniment pe mai multe ecrane - tv, calculator, platforme mobile. Vezi in text o sinteza extinsa a studiului.

VIDEO Vara aceasta este a lui Nicole Cherry! Artista lanseaza cel mai fresh videoclip, pentru single-ul Vara mea

Zilele calduroase de vara, atmosfera de vacanta, dar mai ales aerul adolescentin, sunt aduse de Vara mea, cel mai nou.

REVISTA PRESEI: Scandalul Basescu - Mondialu, cel mai titrat subiect. Tiriac iese din UniCredit Tiriac

EVZ arata cum interlopii faceau presiuni asupra fratelui presedintelui pentru a scapa de puscarie. in schumb, jurnalistii de la Jurnalul. ro vorbesc despre clanul Basescu si vinovatia clara a acestora. Si in Adevarul este tratat scandalul izbucnit intre Mircea Basescu si clanul lui Bercea Mondialu. De asemenea, Adevarul prezinta si cum a devenit Dubai International cel mai tranzitat aeroport. Cotidianul relateaza cum comenteaza presa straina cazul retinerii lui Mircea Basescu. Bursa. ro informeaza ca Ion Tiriac iese din UniCredit Tiriac.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )