Libnet.ro
UNICEF

22:45

Premiu pentru volumul Patrii din cuvinte de Bogdan Stefanescu

Editura Universităţii Bucureşti Editura Universităţii Bucureşti,
Premiu pentru volumul Patrii din cuvinte de Bogdan Stefanescu

Editura Universitatii din Bucuresti are bucuria sa anunte ca volumul Bogdan Stefanescu, PATRII DIN CUVINTE. O TROPOLOGIE A DISCURSURILOR IDENTITATII NATIONALE, a primit unul dintre Premiile Asociatiei de Literatura Generala si Comparata din Romania pentru anul 2018, la sectiunea Teorie literara. Noemi Marin, cadru didactic la Florida Atlantic University si presedinte al Romanian Studies Association []. continuă pe Editura Universităţii Bucureşti

Premiu pentru volumul Patrii din cuvinte de Bogdan Stefanescu

Editura Universitatii din Bucuresti are bucuria sa anunte ca volumul Bogdan Stefanescu, PATRII DIN CUVINTE. O TROPOLOGIE A DISCURSURILOR IDENTITATII NATIONALE, a primit unul dintre Premiile Asociatiei de Literatura Generala si Comparata din Romania pentru anul 2018, la sectiunea Teorie literara. Noemi Marin, cadru didactic la Florida Atlantic University si presedinte al Romanian Studies Association .

Dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora, CLASAT de DNA. Vezi motivarea

Procurorii DNA au clasat dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora. La baza deciziei sta refuzul Parlamentului de a incuviinta urmarirea penala a luiTitus Corlatean, cel care la v.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )