Libnet.ro
UNICEF

13:15

Premiul de aproape 4,4 milioane de lei la categoria I a jocului Loto 6/49, necastigat

Antena3 Antena3,
Premiul de aproape 4,4 milioane de lei la categoria I a jocului Loto 6/49, necastigat

Niciun jucator la Loto 6/49 nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere extrase duminica, premiul de aproape 4,4 milioane de lei fiind reportat, potrivit Loteriei Romane. Numerele extrase duminica la 6/49 au. continuă pe Antena3

Premiul de aproape 4,4 milioane de lei la categoria I a jocului Loto 6/49, necastigat.

Niciun jucator la Loto 6/49 nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere extrase duminica, premiul de aproape 4,4 milioane de lei fiind reportat, potrivit Loteriei Romane, potrivit Mediafax. Numerele extrase duminica la 6/49 au fost 28, 16, 19, 36, 46 si 4, iar numarul Noroc a fost 6470048. La categoria I nu a fost inregistrat niciun castigator, astfel ca premiul pus in joc, in valoare de 4. 459 de lei, a fost reportat pentru urmatoarea extragere. La categoria a doua a jocului Loto .

Un barbat a fost retinut dupa ce a incercat sa insele o Primarie cu aproape 1,5 milioane de lei

Un barbat a fost retinut de procurorii constanteni dupa ce, prin intermediul unei firme, a incercat sa insele Primaria comunei Pecineaga cu aproape un milion si jumatate de lei, el dand in judecata administratia locala, care a refuzat sa plateasca banii, ceruti pentru lucrari fictive, relateaza sursele de presa.

Constanta. Un barbat a fost retinut dupa ce a incercat sa insele Primaria cu aproape 1,5 milioane de lei

Un barbat a fost retinut de procurorii constanteni dupa ce, prin intermediul unei firme, a incercat sa insele Primaria comunei Pecineaga cu aproape un milion si jumatate de lei, el dand in judecata.

Bursa a crescut usor, pe un rulaj de sub 12 milioane lei

Bursa de la Bucuresti a crescut cu 0,68%, intr-o piata apatica, in care atentia putinilor investitori prezenti la tranzactionare a fost axata doar pe cateva actiuni si lichiditatea a ajuns cu greu la 11,9 milioane lei.

Finantele au atras 205 milioane lei prin titluri la doi ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 205,4 milioane lei prin vanzarea de obligatiuni cu scadenta la doi ani, sub valoarea indicativa, la un randament mediu de 6,2% pe an, peste cel acceptat la operatiunea din septembrie pentru certificate cu aceeasi scadenta, de 6,1%, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )