Libnet.ro
UNICEF

21:00

Premiul Turing: Au fost desemnati cei mai buni oameni din IT-ul mondial

Hotnews Hotnews,
 Premiul Turing: Au fost desemnati cei mai buni oameni din IT-ul mondial

Anul acesta, Premiul Turing The ACM A. Turing Award), care recunoaste meritele in domeniul informaticii si al calculatoarelor la nivel mondial, a fost oferit catre doi premianti, care isi vor imparti si milionul de dolari aferent. continuă pe Hotnews

Gheorghe Hagi, inclus in topul celor mai buni jucatori din isorie. Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo, nici macar pe podium

Gheorghe Hagi se numara printre cei considerati cei mai buni jucatori din istoria fotbalului mondial, intr-un top pus la cale de o publicatie americana.

Castigatori Zmeura de Aur 2020: cei mai slabi actori si cel mai prost film

Filmul muzical Cats a primit, luni seara, la gala premiilor Zmeura de Aur Razzie Awards), care desemneaza cele mai slabe productii din industrie, sase trofee, inclusiv pentru categoriile cel mai prost film, cel mai prost scenariu si cel mai prost regizor.

Portretul robot al infectatilor cu coronavirus in Romania. Tinerii, cei mai afectati de virusul ucigas

Antena 3 a prezentat portretul robot al romanilor infectati cu coronavirus. Un tabel cu cifre de ultima ora pus la dispozitie de autoritati arata ca mai mult de jumatate dintre cei infectati sunt persoane active cu varste cuprinse intre 30 si 49 de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )