Libnet.ro
UNICEF

12:01

Preotul care este tata pentru 400 de copii cere interzicerea avortului: Este o crima

Antena3 Antena3,
Preotul care este tata pentru 400 de copii cere interzicerea avortului: Este o crima

Parintele Nicolae Tanase, care a devenit tata pentru 400 de copii si cateva mii de suflete abandonate de parinti si rude in ultimii aproape 30 de ani, cere interzicerea avortului, considerand. continuă pe Antena3

Cat de atractiva mai este Turcia pentru turistii romani

Turcia se mentine in top trei destinatii preferate de romani, iar Antalya, cunoscuta ca fiind Riviera Turciei, este de departe cea mai populara printre turisti. Romanii care aleg Turcia pentru vacanta de vara isi aloca un buget de 400-600 de.

Aceasta femeie de 31 de ani a reusit sa economiseasca 1 milion de dolari. Ea a dezvaluit care este greseala cea mai comuna pe care o fac foarte multi tineri

Kristy Shen, fondatoarea blog-ului Millennial Revolution, are 1 milion de dolari in banca. Ea a dezvaluit care este greseala cea mai comuna pe care o fac foarte multi tineri atunci cand este vorba de.

Care este suma pe care o va cheltui Rusia pentru organizarea Cupei Mondiale

Rusia va acorda aproximativ 6,7 miliarde de dolari pentru organizarea Campionatului Mondial din 2018, a afirmat Corpul de Control Financiar prin Tatiana Golikova. Bugetul federal va cheltui 390 de.

Care este orasul in care oricine vrea sa traiasca

Cercetatorii care au studiat calitatea vietii in marile orase ale lumii, in dorinta de a stabili cel mai bun loc din lume pentru a trai, au stabilit ca Viena, capitala Austriei, este cel mai dorit.

Cel mai vechi colind de Craciun. Care este semnificatia lui

Arbatoarea Craciunului este anuntata prin obiceiul copiilor de a merge cu colindul si cu Steaua, pentru a vesti Nasterea Mantuitorului. Dintre obiceiurile calendaristice cele mai raspandite si.

Comoara Romaniei. Care este cel mai frumos oras medieval din tara - VIDEO

Transilvania este una dintre cele mai importante atractii turistice din tara. Un tanar producator a realizat un filmulet in care a prezentat cele mai frumoase colturi din Sighisoara. Cartiere,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )