Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa din Moldova, despre Sergiu Lucinschi: A fost nevoie de 20 de ani ca sa fie retinut

România Liberă România Liberă,
Presa din Moldova, despre Sergiu Lucinschi: A fost nevoie de 20 de ani ca sa fie retinut

Presa din Republica Moldova relateaza despre retinerea fiului fostului presedinte Petru Lucinschi, lui Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Sergiu Lucinschi a fost RETINUT. Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cercetat pentru CORUPTIE

Update 00. 15 - Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost retinut luni noapte, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie, potrivit Antena 3. Dupa o.

Sergiu Lucinschi, retinut de DNA

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, a fost retinut, ieri seara, de procurorii DNA, dupa audieri de aproape doua ore si perchezitii la locuinta sa din Voluntari, scriu surse din presa.

Fostul presedinte moldovean Petru Lucinschi, SOCAT de retinerea fiului sau. Presa din Republica Moldova: DNA-ul nu va trece Prutul. Noi trebuie sa-l trecem

Fostul presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi se declara socat de retinerea fiului sau, Sergiu Lucinschi, spunand ca, probabil, e cam putin ce se intampla in Romania si era necesar inca un.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, RETINUT pentru CORUPTIE

Update 00. 15 - Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost retinut luni noapte, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie. Dupa o audiere scurta, de numai.

UPDATE. Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, RETINUT de DNA. Acuzatii: SANTAJ de 4.000.000 euro

UPDATE: Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost RETINUT, luni noapte, de procurorii DNA. Acuzatii: santaj si trafic de influenta, pentru care a cerut 4. 000 de euro.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost adus la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de santaj.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, este cercetat de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta a fost adus la sediul DNA pentru a fi audiat de procurorii care se ocupa de acest caz.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, retinut de DNA intr-un dosar de santaj

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a fost retinut de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta ar fi cerut patru milioane de euro de la un denuntator.

Perchezitii DNA la Sergiu Lucinschi, fiul lui fostului presedinte al Republicii Moldova. Acuzatii de SANTAJ de 4.000.000 euro. Omul de afaceri, adus la DNA

UPDATE: Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost adus, luni noapte, la sediul central al DNA pentru a fi audiat, relateaza Mediafax.

Un ofiter DIICOT a fost retinut in dosarul lui Sergiu Lucinschi, dupa ce a fost prins in timp ce lua mita 5.000 de euro

Un ofiter DIICOT a fost retinut in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, informeaza B1 TV, citand un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Ofiterul a fost prins.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al R. Moldova, adus la DNA pentru a fi audiat

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost adus, luni noapte, la sediul central al DNA pentru a fi audiat. Lucinschi nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )