Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un ofiter DIICOT a fost retinut in dosarul lui Sergiu Lucinschi, dupa ce a fost prins in timp ce lua mita 5.000 de euro

B1 B1,
Un ofiter DIICOT a fost retinut in dosarul lui Sergiu Lucinschi, dupa ce a fost prins in timp ce lua mita 5.000 de euro

Un ofiter DIICOT a fost retinut in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, informeaza B1 TV, citand un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Ofiterul a fost prins. continuă pe B1

Ofiter DIICOT, retinut in dosarul lui Sergiu Lucinschi

Ofiterul de politie de la DIICOT Constantin Comaneanu a fost retinut de DNA pentru luare de mita, in dosarul in care fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Sergiu Lucinschi, este acuzat de santaj si trafic de influenta, informeaza Mediafax.

Radu Pricop, audiat la DNA: Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la santaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi

30 Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este supectat in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la.

Radu Pricop, audiat la DNA: Ginerele lui Traian Basescu este cercetat pentru complicitate la santaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi (VIDEO)

30 Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este supectat in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la.

EXCLUSIV. Procurorul DIICOT Remus Jurj, URMARIT penal alaturi de Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu si de Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Moldovei

Procurorul DIICOT Remus Jurj este urmarit penal in dosarul in care Radu Pricop este suspectat de complicitate la santaj, iar fiului fostului presedinte al Republicii Molodova, Sergiu Lucinschi, a fost retinut 24 de ore pentru santaj si trafic de influenta, spun surse apropiate anchetei.

Sergiu Lucinschi, retinut de DNA

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, a fost retinut, ieri seara, de procurorii DNA, dupa audieri de aproape doua ore si perchezitii la locuinta sa din Voluntari, scriu surse din presa.

Presa din Moldova, despre Sergiu Lucinschi: A fost nevoie de 20 de ani ca sa fie retinut

Presa din Republica Moldova relateaza despre retinerea fiului fostului presedinte Petru Lucinschi, lui Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, informeaza Mediafax.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Moldovei Petru Lucinshi, retinut de DNA

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost audiat aproape doua ore si i-a fost perchezitionata locuinta. Lucinschi va fi dus in arest si.

Sergiu Lucinschi a fost RETINUT. Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cercetat pentru CORUPTIE

Update 00. 15 - Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost retinut luni noapte, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie, potrivit Antena 3. Dupa o.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, retinut de procurorii DNA

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost audiat aproape doua ore si i-a fost perchezitionata locuinta.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, RETINUT pentru CORUPTIE

Update 00. 15 - Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost retinut luni noapte, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie. Dupa o audiere scurta, de numai.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )