Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acordul de asociere cu UE a avantajat agricultura din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Acordul de asociere cu UE a avantajat agricultura din Republica Moldova

Republica Moldova s-a angajat intr-un proces complex de reformare si restructurare economica odata cu semnarea Acordului de Asociere, care echivaleza cu o realizare istorica pentru sectorul agricol al Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

Rusia si-a mobilizat fostii agenti KGB din Republica Moldova inaintea alegerilor de duminica

Rusia isi mobilizeaza fostii ofiteri KGB si ai structurilor de forta din Republicii Moldova pentru a impiedica Chisinaul sa se apropie de Uniunea Europeana.

Igor Dodon, acuzat ca pregateste tulburari dupa alegerile din Republica Moldova

Fostul presedinte al socialistilor, Valentin Crilov, l-a acuzat pe Igor Dodon ca ar fi elemental principal in cadrul unui scenariu de destabilizare a Republicii Moldova dupa alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Dodon s-a laudat degeaba: Moscova continua sa expulzeze muncitorii din Republica Moldova

In contextul mai multor zvonuri aparute conform carora ar fi amnistiati cetatenii moldoveni din Rusia care au depasit termenul de aflare pe teritoriul acestei tari, Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene MAEIE) informeaza ca autoritatile Federatiei Ruse nu au oferit informatii oficiale ce ar confirma stabilirea acestor noi reguli.

Republica Moldova: Partidul Comunistilor conduce in sondaje, cu o saptamana inaintea alegerilor parlamentare

Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM) se mentine pe primul loc cu o saptamana inaintea alegerilor legislative din 30 noiembrie, potrivit unui sondaj IMAS publicat sambata, care arata totodata ca, in ceea ce priveste politica externa, cetatenii moldoveni sunt indecisi intre Rusia si UE, anunta Mediafax.

Rusia isi mobilizeaza fortele de la Chisinau pentru a impiedica Republica Moldova sa se apropie de UE (FOTO)

Rusia isi mobilizeaza fostii ofiteri KGB si ai structurilor de forta din Republicii Moldova pentru a impiedica Republica Moldova sa se apropie de Uniunea Europeana, relateaza Unimedia. intr-o reuniune de.

Proiectele Rusiei in Republica Moldova: Dodon si Usatii

Igor Dodon si Renato Usatii reprezinta doua proiecte politice ale Federatiei Ruse in Republica Moldova, care au drept scop deturnarea parcursului European au apreciat mai multi experti in cadrul emisiunii Fabrika de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Cetatenii fara domiciliu vor putea vota la alegerile Parlamentare din Republica Moldova

Comisia Electorala Centrala CEC) a adoptat o hotarare, conform careia cetatenii fara loc de resedinta sau domiciliu vor putea vota, dupa ce la ultimele alegeri aceste persoane nu au fost luate in calcul si nu si-au putut exercita dreptul la vot. in Registrul de stat al cetatenilor sunt inregistrati circa 90 de mii de persoane cu acte in regula, dar care nu au inregistrat niciun domiciliu, transmite IPN.

Cutremurul din Romania a fost resimtit in Republica Moldova si Bulgaria

Cutremurul cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter, produs sambata seara in Romania, in zona seismica Vrancea, a fost resimtit in Republica Moldova si nordul Bulgariei, dar nu a provocat victime sau.

Jens Stoltenberg: Lumea civilizata trebuie sa apere Ucraina, Republica Moldova si Georgia

Lumea civilizata trebuie sa apere Ucraina, Republica Moldova si Georgia, dreptul acestor tari de a-si decide singure optiunile politice, sustine secretarul general al Aliantei Nord-AtlenticeNATO), Jens.

Extremismul pro-rusesc si anti-european din Republica Moldova

Intr-un atom exista si protoni, si electroni. Similar, intr-o societate democratica exista si viziuni de dreapta, si de stanga. Totodata, daca in fizica extremele se atrag, atunci in politica ele trebuie respinse. Orice deviere de la aceste legitati inseamna anormalitate. Or, extremismul nu este doar anormal, ci si pernicios, pentru ca presupune instigarea la violenta si impunerea unor anumite convingeri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )