Libnet.ro
UNICEF

11:30

Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in finala de la Paris: Este irezistibila! Numarul 4 mondial, busculata dar nu distrusa de Karolina Pliskova

Hotnews Hotnews,
 Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in finala de la Paris: Este irezistibila! Numarul 4 mondial, busculata dar nu distrusa de Karolina Pliskova

Cotidianul francez Le Figaro a scris ca Simona Halep a fost irezistibila in meciul cu sportiva ceha Karolina Pliskova, iar agentia italiana Ansa a notat ca romanca nu lupta doar pentru titlul de la Roland Garros, ci si pentru locul 1 mondial. continuă pe Hotnews

CTP despre adversara Simonei Halep, din finala de la Paris: E o salbaticiune inconstienta. Ma inspaimanta!

Cristian Tudor Popescu trage un semnal de alarma in privinta jucatoarei pe care Simona Halep o va intalni in finala de la Roland Garros.

CTP, despre adversara Simonei Halep, din finala de la Paris: E o salbaticiune inconstienta. Ma inspaimanta!

Cristian Tudor Popescu trage un semnal de alarma in privinta jucatoarei pe care Simona Halep o va intalni in finala de la Roland Garros.

Simona Halep, elogiata de presa internationala dupa meciul cu Svitolina: France Info - Miracolul Halep

Jucatoarea Simona Halep a fost elogiata de presa internationala dupa meciul cu Elina Svitolina, din sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, Mundo Deportivo notand ca romanca a avut o revenire uriasa, iar France Info metionand Miracolul Halep, noteaza News. ro.

A aruncat cu racheta spre copilul de mingi. Adversara Simonei Halep din finala Roland Garros, acuzata de violenta in 2016 (VIDEO)

Jelena Ostapenko, adversara Simonei Halep din finala Roland Garros, a primit acuzatii de violenta in 2016. Naomy Broady, adversara sa din turul secund de la Auckland, a acuzat-o ca in timpul meciului,.

CTP, in al noualea cer dupa victoria Simonei Halep: A stat sub foc si a rezistat la obuze!

Cristian Tudor Popescu a urmarit entuziasmat victoria Simonei Halep din semifinalele turneului de la Roland Garros si a avut numai cuvinte de lauda la adresa ei.

Apelul cercetatorilor Ad-Astra ca oamenii de stiinta sa boicoteze evaluarea proiectelor nationale de cercetare a ajuns in presa internationala

Apelul Asociatiei Ad Astra catre cercetatori de a boicota evaluarea proiectelor nationale de cercetare, dupa ce cercetatorii straini au fost exclusi din acest proces, a ajuns in presa internationala.

Ce a scris presa straina, imediat dupa calificarea lui Halep in semifinalele de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep pare sa aiba un bulevard in fata ei pentru a obtine la Roland Garros primul ei titlu de Mare Slem, dupa ce a eliminat-o in sferturi de finala pe cea mai.

FINALA ROLAND GARROS. Cine este adversara Simonei Halep din finala Roland Garros

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO Tanara jucatoare letona de tenis Jelena Ostapenko 20 ani) s-a calificat joi in finala probei feminine de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, in.

TIFF proiecteaza finala Simonei Halep de la Roland Garros pe un ecran de leduri in Piata Unirii

Veste buna pentru cinefilii care vor sa imbine filmul cu mult asteptata finala de la Roland Garros, acolo unde va evolua Simona Halep: TIFF va organiza o proiectie in aer liber a finalei de sambata!.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in finala de la Roland Garros. A explicat cum a neutralizat-o pe Karolina Pliskova, care era favorita

Simona Halep a reusit sa se califice in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a trecut de cehoaica Karolina Pliskova, facand un joc foarte bun.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )