Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa internationala o lauda pe Halep: Romanca a oferit o demonstratie de maiestrie tactica!

Adevărul Adevărul,
Presa internationala o lauda pe Halep: Romanca a oferit o demonstratie de maiestrie tactica!

Simona Halep se afla in centrul atentiei presei sportive internationale, dupa ce s-a calificat, pentru prima data in cariera sa, intr-o semifinala a unui turneu de Mare Slem. continuă pe Adevărul

Presa internationala: Simona Halep a fost perfecta, a facut o demonstratie de maiestrie tactica

Prestatia Simonei Halep in sfertul de finala cu rusoaica Svetlana Kuznetova de miercuri de la Roland Garros este laudata de presa internationala. Pe Suzanne Lenglen am vazut o Halep perfecta', noteaza portalul italian oktennis. it. Agentia Mediafax a realizat o sinteza a articolelor din presa internationala dedicate victoriei lui Halep.

Halep are presa internationala la picioare dupa calificarea in finala

Simona Halep este prima jucatoare din Romania care va juca o finala de Mare Slem dupa 34 de ani, iar presa internationala este uluita de performanta tinerei noastre jucatoare.

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep din semifinala Roland Garros

Agentia France Presse a notat, joi seara, ca jucatoarea Simona Halep si-a confirmat ascensiunea rapida din clasamentul mondial prin calificarea in finala turneului de la Roland Garros, mentionand ca romanca este coplesitoare.

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep in fata Svetlanei Kuznetova

Portalul italian oktennis. it a laudat prestatia jucatoarei Simona Halep in meciul de miercuri cu rusoaica Svetlana Kuznetova, scor 6-2, 6-2, din sferturile de finala de la Roland Garros .

TOATE ziarele mari vorbesc despre performanta Simonei Halep. Romanca i-a FASCINAT pe comentatorii sportivi

Simona Halep este vedeta presei sportive internationale dupa calificarea in semifinale la Roland Garros. Comentatorii sunt fascinati de jocul tot mai bun al romancei si de ascensiunea sa rapida, dar deplin.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )