Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presa internationala la picioarele Simonei Halep. Este o FORTA de care fiecare adversar trebuie sa se teama

Antena3 Antena3,
Presa internationala la picioarele Simonei Halep. Este o FORTA de care fiecare adversar trebuie sa se teama

Presa internationala este la picioarele Simonei Halep, Sportiva din Romania este descrisa drept coplesitoare. Comentatorii straini remarca, la unison, ca prezenta intr-o finala de Grand Slam confirma. continuă pe Antena3

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep din semifinala Roland Garros

Agentia France Presse a notat, joi seara, ca jucatoarea Simona Halep si-a confirmat ascensiunea rapida din clasamentul mondial prin calificarea in finala turneului de la Roland Garros, mentionand ca romanca este coplesitoare.

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep in fata Svetlanei Kuznetova

Portalul italian oktennis. it a laudat prestatia jucatoarei Simona Halep in meciul de miercuri cu rusoaica Svetlana Kuznetova, scor 6-2, 6-2, din sferturile de finala de la Roland Garros .

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor. Trimite-i mesajul tau de incurajare la adresa de mail simona@antena3.ro

Simona Halep este vedeta presei sportive internationale dupa calificarea in semifinale la Roland Garros. Romanca este favorita si are sanse mari sa castige meciul cu nemtoaica Andrea Petkovici in semifinala.

Victoria Simonei Halep, laudata in Parlamentul de la Chisinau: Hai Simona, hai Romania!

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor in aceste zile, iar succesul ei de la Roland Garros a fost laudat in toata lumea. Reusita istorica a romancei a fost subiect de discutie si in Plenul.

Atmosfera de VIS la Roland Garros pentru Simona Halep. Este o performanta ISTORICA pentru tenisul romanesc din ultimii 17 ani

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor dupa calificarea in semifinala turneului de la Roland Garros. Sportiva din Romania a trecut in doua seturi de rusoica Svetlana Kuzne-tova. Performanta este una istori.

Presa internationala: Simona Halep a fost perfecta, a facut o demonstratie de maiestrie tactica

Prestatia Simonei Halep in sfertul de finala cu rusoaica Svetlana Kuznetova de miercuri de la Roland Garros este laudata de presa internationala. Pe Suzanne Lenglen am vazut o Halep perfecta', noteaza portalul italian oktennis. it. Agentia Mediafax a realizat o sinteza a articolelor din presa internationala dedicate victoriei lui Halep.

Halep are presa internationala la picioare dupa calificarea in finala

Simona Halep este prima jucatoare din Romania care va juca o finala de Mare Slem dupa 34 de ani, iar presa internationala este uluita de performanta tinerei noastre jucatoare.

Brad Gilbert (fostul antrenor al lui Andre Agassi) i-a dat o porecla inedita Simonei Halep

I-a antrenat pe Andre Agassi, Andy Roddick si Andy Murray, iar acum este comentator pentru ESPN. Brad Gilbert i-a dat o porecla Simonei Halep, celebrul fost antrenor din tenis caracterizand-o pe numarul patru mondial in stil propriu. Raspunsul Simonei: Imi place.

Ce spune PRIMUL antrenor al Simonei Halep despre sportiva: Se vedea ca va ajunge o mare CAMPIOANA

Simona Halep este un supertalent, iar tenisul i se potriveste ca o manusa. O spune unul dintre primii ei antrenori de la Constanta, cel care i-a indrumat primii pasi in tenisul de performanta. Acesta isi.

Explozie de bucurie dupa victoria Simonei Halep: E senzationala, are mari sanse sa ii faca fata Sharapovei. Aduce cinste Romaniei

A fost explozie de bucurie pe Facebook dupa victoria Simonei Halep. Sute de oameni s-au fotografiat cu bannere pe care sta scris mesajul O sustin pe Simona Halep. Impresionati de performanta Simonei Halep,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )