Libnet.ro
UNICEF

01:05

Explozie de bucurie dupa victoria Simonei Halep: E senzationala, are mari sanse sa ii faca fata Sharapovei. Aduce cinste Romaniei

Antena3 Antena3,
Explozie de bucurie dupa victoria Simonei Halep: E senzationala, are mari sanse sa ii faca fata Sharapovei. Aduce cinste Romaniei

A fost explozie de bucurie pe Facebook dupa victoria Simonei Halep. Sute de oameni s-au fotografiat cu bannere pe care sta scris mesajul O sustin pe Simona Halep. Impresionati de performanta Simonei Halep,. continuă pe Antena3

Victoria Simonei Halep, laudata in Parlamentul de la Chisinau: Hai Simona, hai Romania!

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor in aceste zile, iar succesul ei de la Roland Garros a fost laudat in toata lumea. Reusita istorica a romancei a fost subiect de discutie si in Plenul.

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep din semifinala Roland Garros

Agentia France Presse a notat, joi seara, ca jucatoarea Simona Halep si-a confirmat ascensiunea rapida din clasamentul mondial prin calificarea in finala turneului de la Roland Garros, mentionand ca romanca este coplesitoare.

Cum comenteaza presa internationala victoria Simonei Halep in fata Svetlanei Kuznetova

Portalul italian oktennis. it a laudat prestatia jucatoarei Simona Halep in meciul de miercuri cu rusoaica Svetlana Kuznetova, scor 6-2, 6-2, din sferturile de finala de la Roland Garros .

Fostul antrenor al Simonei Halep: Simona se misca mai bine ca Sharapova, are un joc mai variat ca al ei

Simona se misca mai bine ca Sharapova si are un joc mai variat ca al ei, a declarat fostul antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu, in editia de vineri a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3. Adrian Marcu a.

Brad Gilbert (fostul antrenor al lui Andre Agassi) i-a dat o porecla inedita Simonei Halep

I-a antrenat pe Andre Agassi, Andy Roddick si Andy Murray, iar acum este comentator pentru ESPN. Brad Gilbert i-a dat o porecla Simonei Halep, celebrul fost antrenor din tenis caracterizand-o pe numarul patru mondial in stil propriu. Raspunsul Simonei: Imi place.

Ce spune Tiriac despre performanta Simonei Halep la Roland Garros

Fostul mare jucator de tenis Ion Tiriac a comentat calificarea Simonei Halep in finala Roland Garros, precizand ca performanta sportivei a fost o victorie logica.

Presa internationala la picioarele Simonei Halep. Este o FORTA de care fiecare adversar trebuie sa se teama

Presa internationala este la picioarele Simonei Halep, Sportiva din Romania este descrisa drept coplesitoare. Comentatorii straini remarca, la unison, ca prezenta intr-o finala de Grand Slam confirma.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa victoria din sferturile de finala

Jucatoarea Simona Halep, care s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Roland Garros, invingand-o in sferturi pe sportiva rusa Svetlana Kuznetova, a declarat ca pentru ea ziua a fost perfecta, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor. Trimite-i mesajul tau de incurajare la adresa de mail simona@antena3.ro

Simona Halep este vedeta presei sportive internationale dupa calificarea in semifinale la Roland Garros. Romanca este favorita si are sanse mari sa castige meciul cu nemtoaica Andrea Petkovici in semifinala.

Cotele Simonei Halep pentru semifinale si titlul la Roland Garros, oferite de Betclic

Simona Halep are un parcurs fara greseala pana acum in acest an la Openul Francez, ajungand in sferturile de finala ale competitiei fara a fi cedat vreun set in fata adversarelor sale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )