Libnet.ro
UNICEF

13:31

Presa internationala a relatat pe larg despre scandalul de la Opera Romana (VIDEO)

B1 B1,
Presa internationala a relatat pe larg despre scandalul de la Opera Romana (VIDEO)

Scandalul de la Opera Romana a ajuns si in presa internationala. Cazul a fost relatat pe larg de jurnalistii New York Times. Acestia au scris ca fostul director interimar Tiberiu Soare a condamnat. continuă pe B1

Tenorului Ioan Hotea, despre scandalul de la Opera: Pentru 1500 de RON pe care ii luam pe luna, m-au dat afara. Johan Kobborg castiga peste 7.000 de euro pe luna (VIDEO)

Tenorul Ioan Hotea este unul dintre cei mai talentati tineri artisti romani si a decis sa-si exprime punctul de vedere in urma scandalului de la Opera Romana, potrivit activenews. ro. Ioan.

Scandal monstru intr-una dintre institutiile simbol ale Romaniei. Opera Romana s-a transformat intr-un circ tipic romanesc - VIDEO

Scene socante s-au petrecut intr-una dintre institutiile simbol ale Romaniei. Opera Romana s-a transformat intr-un circ tipic romanesc. Dupa spectacolate anulate, proteste si trei.

Telenovela de la Opera Romana continua: Artistii, huiduiti dupa ce au refuzat sa urce pe scena, in semn de protest (VIDEO)

Continua scandalul la Opera. Artisti nu au urcat pe scena nici sambata seara in semn de protest, nemultumiti fiind ca Ministerul Culturii nu a raspuns memoriului pe care i l-au adresat, in ca.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )