Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presa in limba maghiara din Transilvania este preluata de FIDESZ

Antena3 Antena3,
Presa in limba maghiara din Transilvania este preluata de FIDESZ

Odorheiul Secuiesc, primavara lui 2018. O mana de turisti israelieni, aflati in trecere prin zona, sunt opriti si legitimati de politisti in timp ce se plimba alene pe strada. Ce se intamplase?. continuă pe Antena3

VIDEO Miting de protest in Piata Victoriei impotriva adoptarii de catre Guvern a Codului Administrativ: Introduce limba maghiara ca a doua limba oficiala in stat

Aproximativ 100 de persoane au participat duminica in Piata Victoriei din Capitala la un miting de protest impotriva adoptarii de catre Guvern a OUG privind Codul Administrativ, relateaza Agerpres. imbracati in costume populare, fluturand steaguri si intonand cantece patriotice, participantii la miting au respins Codul Administrativ adoptat prin OUG de Guvern, pe motiv ca acest act normativ introduce limba maghiara ca a doua limba oficiala in stat.

Incendiu de proportii la manastirea Rimet, cel mai vechi asezamant monahal din Transilvania

Un incendiu are loc vineri la cel mai vechi asezamant monahal ortodox din Transilvania, manastirea Rimet, unde focul se manifesta pe o suprafata de 400-600 de metri din acoperis, la fata locului fiind.

Este stare de alerta in Mamaia. Un barbat care a tras cu pistolul intr-un club din statiune este cautat

Este stare de alerta in Mamaia. Un barbat care a tras cu pistolul intr-un club din statiune este cautat de douazile de politisti. Acesta a fugit imediat dupa ce a deschis focul intr-un club, iar poli?.

Motivul inedit pentru care un minor din Vrancea este cercetat de politisti

Un minor de 12 ani, din orasul Panciu, este cercetat de politistii vranceni. Potrivit IPJ Vranes, acesta ar fi sustras 17 telefoane mobile dintr-un magazin de reparatii din localitate. Politia Orasului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )