Libnet.ro
UNICEF

15:45

Presedinta Argentinei va fi operata pentru neutralizarea unui hematom cerebral.

România Liberă România Liberă,
Presedinta Argentinei va fi operata pentru neutralizarea unui hematom cerebral.

Presedinta Argentinei, Cristina Kirchner, va fi operata marti, la Buenos Aires, pentru neutralizarea unui hematom cerebral, anunta surse medicale citate de AFP, conform Mediafax. Presedintia Argentinei a anuntat sambata ca Cristina Kirchner a suferit pe 12 august un traumatism cranian, dupa o cadere, investigatiile medicale evidentiind un hematom cerebral. Cristina Kirchner, in varsta de 60 de ani, este spitalizata la clinica Fondation Favaloro din Buenos Aires. Presedintia nu a oferit . continuă pe România Liberă

Presedintele Argentinei, Cristina Kirchner, va fi operata pentru neutralizarea unui hematom cerebral

Presedintele Argentinei, Cristina Kirchner, va fi operata marti, la Buenos Aires, pentru neutralizarea unui hematom cerebral, anunta surse medicale citate de AFP.

Cristina Kirchner, presedintele Argentinei, va suferi o interventie chirurgicala la cap

Presedintele Argentinei, Cristina Kirchner, va fi operata, marti, la Buenos Aires, pentru neutralizarea unui hematom cerebral, potrivit unor surse medicale citate de AFP. Presedintia Argentinei a anuntat,.

O luna de repaos pentru presedinta Argentinei, in urma unui traumatism cranian

Presedintei argentiniene Cristina Kirchner i s-a prescris o luna de repaos in urma unui traumatism cranian pe care l-a suferit dupa ce a cazut, in luna august, a anuntat sambata presedintia argentiniana.

Facebook pune la bataie 120 mil. $ pentru constructia unui cartier de locuinte langa sediul din Silicon Valley

Facebook Inc. , cea mai mare retea de socializare din lume, pune la bataie 120 de milioane de dolari pentru a construi aproximativ 400 de locuinte langa sediul din Silicon Valley.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )