Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Argentinei, pusa oficial sub acuzare pentru musamalizarea unui atentat antievreiesc

România Liberă România Liberă,
Presedintele Argentinei, pusa oficial sub acuzare pentru musamalizarea unui atentat antievreiesc

Presedintele Argentinei, Cristina Fernandez Kirchner, a fost inculpata pentru presupuse actiuni de musamalizare a rolului jucat de Iran intr-un atentat comis la un centru evreiesc in anul 1994, informeaza publicatia Buenos Aires Herald, citata de Mediafax. continuă pe România Liberă

Presedintele Argentinei, anchetata pentru musamalizarea unui atentat antievreiesc

Presedintele Argentinei, Cristina Fernandez Kirchner, a fost inculpata pentru presupuse actiuni de musamalizare a rolului jucat de Iran intr-un atentat comis la un centru evreiesc in anul 1994, informeaza publicatia Buenos Aires Herald, citata de Mediafax.

Presedinta Argentinei, Cristina Kirchner, inculpata pentru musamalizarea unui atentat antievreiesc

Cristina Fernandez Kirchner, presedintele Argentinei, a fost inculpata de presupuse actiuni de musamalizare a rolului jucat de Iran intr-un atentat comis la un centru evreiesc in anul 1994, informeaza publicatia Buenos Aires Herald.

Presedintele Argentinei, inculpat pentru acoperirea unui atentat antievreiesc

Presedintele Argentinei, Cristina Fernandez Kirchner, a fost inculpata pentru presupuse actiuni de musamalizare a rolului jucat de Iran intr-un atentat comis la un centru evreiesc in anul 1994, relateaza Buenos.

Moody 's: Ratingul OTE, sub supraveghere pentru o posibila retrogradare

Agentia de evaluare financiara Moody 's a pus ratingul operatorului elen de telecomunicatii OTE sub supraveghere pentru o posibila retrogradare, dupa ce saptamana trecuta a plasat sub observatie calificativul Greciei, conform unui comunicat publicat ieri de agentie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )