Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in vizita la Scoala din Cilibia, pentru un proiect UNICEF

Adevărul Adevărul,
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in vizita la Scoala din Cilibia, pentru un proiect UNICEF

Elevii si dascalii scolii din Cilibia se pregatesc pentru o vizita importanta, programata pentru joi dimineata. Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, va vizita scoala buzoiana, impreuna cu responsabili din UNICEF, pentru a afla rezultatele unei campanii de prevenire a abandonului scolar. continuă pe Adevărul

Valeriu Zgonea: Daca presedintele Basescu are o opinie pe tema Rosia Montana, sa o spuna la comisie, ca cetatean al Romaniei

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a afirmat, luni, la Brazi, ca daca presedintele Traian Basescu are o opinie cu privire la proiectul minier de la Rosia Montana, atunci sa mearga sa o spuna, in calitate de cetatean al Romaniei, la comisia de specialitate.

Valeriu Zgonea: Traian Basescu are toate instrumentele constitutionale sa intoarca legea Rosia Montana

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a afirmat luni la Ploiesti ca, desi Traian Basescu a spus ca legea privind Rosia Montana va fi respinsa de Curtea Constitutionala, presedintele are toate instrumentele constitutionale sa intoarca legea Rosia Montana, iar noi avem toate obligatiile constitutionale sa o dezbatem in Parlament.

Valeriu Zgonea: in PSD sunt mii de furnici care vor propriul candidat la presedintie (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea a avertizat si ca in PSD sunt mii de furnici care vor propriul candidat la presedintie, iar declaratiile lui Crin Antonescu irita oamenii de la.

Zgonea: Putem sa nu ii mai permitem niciodata lui Mihail Neamtu sa intre in Parlament, dupa incidentul de marti

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a sugerat faptul ca Mihail Neamtu ar putea sa nu mai intre in Parlament, dupa incidentul petrecut marti in plenul Parlamentului. Zgonea a cerut o analiza.

Zgonea: intalnirea de la Guvern e obisnuita. USL are candidat la Presedintie si premier.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat marti ca in acest moment nu exista niciun fel de problema in USL care are un candidat la Presedintie, Crin Antonescu, si un prim-ministru, Victor Ponta, aratand ca nu trebuie transformate anumite reactii emotionale in motto-uri, transmite Mediafax. Zgonea a precizat ca pleaca la Guvern pentru o intalnire obisnuita cu premierul si liderii de grup ai PSD, care are loc in fiecare saptamana, pentru a vedea ce urmeaza de facut. Noi nu .

Ce a declarat Zgonea despre Rosia Montana si Biroul permanent al Senatului.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca, daca Biroul permanent al Senatului se derobeaza de procedura de urgenta la proiectul Rosia Montana si o transmite Birourilor reunite, acestea vor lua in considerare constituirea unei comisii speciale, transmite Mediafax. Daca Senatul in Biroul Permanent al Senatului, asa cum am citit in presa declaratiile senatorilor, se derobeaza de procedura de urgenta si o transmite catre Birourile permanente reunite, atunci Biroul .

Liderii PSD, intalnire de urgenta la Guvern

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, impreuna cu liderii grupurilor parlamentare ale PSD, se afla la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta.

FOTO VIDEO Valeriu Zgonea si Remus Pricopie au sunat clopotelul la Ploiesti. Anul scolar a fost deschis de o armata de politicieni

Inflatie de autoritati si politicieni, la deschiderea anului scolar de la Colegiul National Mihai Viteazul din Ploiesti. Valeriu Zgonea, deputati si senatori de Prahova si ministrul Educatiei, Remus Pricopie, au sunat clopotelul pentru prima zi de scoala.

Presedintele Braziliei si-a amanat vizita in SUA

Presedintele Braziliei, Dilma Rousseff, si-a amanat vizita in Statele Unite in octombrie dupa recentele dezvaluiri despre un caz de spionaj american in Brazilia, au anuntat marti Brasilia si Washingtonul, transmite AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )