Libnet.ro
UNICEF

07:45

Valeriu Zgonea: Traian Basescu are toate instrumentele constitutionale sa intoarca legea Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Valeriu Zgonea: Traian Basescu are toate instrumentele constitutionale sa intoarca legea Rosia Montana

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a afirmat luni la Ploiesti ca, desi Traian Basescu a spus ca legea privind Rosia Montana va fi respinsa de Curtea Constitutionala, presedintele are toate instrumentele constitutionale sa intoarca legea Rosia Montana, iar noi avem toate obligatiile constitutionale sa o dezbatem in Parlament. continuă pe Adevărul

Valeriu Zgonea: Daca presedintele Basescu are o opinie pe tema Rosia Montana, sa o spuna la comisie, ca cetatean al Romaniei

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a afirmat, luni, la Brazi, ca daca presedintele Traian Basescu are o opinie cu privire la proiectul minier de la Rosia Montana, atunci sa mearga sa o spuna, in calitate de cetatean al Romaniei, la comisia de specialitate.

FOTO VIDEO Valeriu Zgonea si Remus Pricopie au sunat clopotelul la Ploiesti. Anul scolar a fost deschis de o armata de politicieni

Inflatie de autoritati si politicieni, la deschiderea anului scolar de la Colegiul National Mihai Viteazul din Ploiesti. Valeriu Zgonea, deputati si senatori de Prahova si ministrul Educatiei, Remus Pricopie, au sunat clopotelul pentru prima zi de scoala.

Traian Basescu: Romania este perceputa mai rau decat este ea in realitate/ Sunt convins ca in UE sunt tari mai corupte decat Romania

Presedintele Traian Basescu a afirmat, intr-un discurs sustinut luni dimineata in cadrul Forumului European pentru Diplomatie Publica, ca Romania are o imagine mai rea decat este in realitate in opinia publica europeana, si a identificat cauzele pentru care se intampla acest lucru, una dintre ele fiind denigrarea instutiile de catre politiceni, iar o alta lipsa de incredere a romanilor in Romania. Vezi in articol cele mai importante afirmatii ale presedintelui.

VIDEO Traian Basescu: Romania este perceputa mai rau decat este ea in realitate/ Sunt convins ca in UE sunt tari mai corupte decat Romania

Presedintele Traian Basescu a afirmat, intr-un discurs sustinut luni dimineata in cadrul Forumului European pentru Diplomatie Publica, ca Romania are o imagine mai rea decat este in realitate in opinia publica europeana, si a identificat cauzele pentru care se intampla acest lucru, una dintre ele fiind denigrarea instutiile de catre politiceni, iar o alta lipsa de incredere a romanilor in Romania. Vezi in articol cele mai importante afirmatii ale presedintelui.

VIDEO UPDATE Presedintele Traian Basescu si sotia sa participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala. UPDATE 2 Potrivit Agerpres, presedintele Traian Basescu a fost huiduit si fluierat, duminica, la Tebea. UPDATE 1 Presedintele Traian Basescu si sotia sa au ajuns, in jurul ore 11:00, la Serbarile nationale Tebea 2013. Seful statului a fost intampinat de Garda de onoare, care i-a prezentat onorul. Intre oficialitatile prezente la manifestari se afla si ministrul de Externe, Titus Corlatean.

Presedintele Traian Basescu viziteaza azi Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Dupa baia de multime pe care a facut-o la Tebea, presedintele Traian Basescu a intrat in cortul PDL, unde si-a schimbat hainele, dupa care a mers la cortul Primariei Arad, unde a mancat carnati si a baut palinca, ascultand melodii patriotice si muzica populara. Presedintele a petrecut circa o ora in cort, dupa care .

UPDATE Presedintele Traian Basescu, huiduit la Tebea

UPDATE 12:25 - Presedintele Traian Basescu a fost huiduit de mai multi participanti la Serbarile Nationale de la Tebea. -----------------Presedintele Traian Basescu va participa duminica la Serbarile.

Traian Basescu a facut o baie de multime, dar a fost si huiduit la Tebea.

Presedintele Traian Basescu facut o baie de multime, duminica, la Tebea, el fotografiindu-se si vorbind cu oamenii, dar a fost si huiduit de unele persoane, transmite Mediafax. Traian Basescu a ajuns, duminica, in Hunedoara, unde a participat la Serbarile nationale Tebea 2013, dedicate memoriei lui Avram Iancu, inmormantat in cimitirul din localitate. Dupa depunerea de coroane, seful statului a mers, alaturi de sotia sa, Maria, in zona unde era amenajat un targ, unde s-a fotografiat cu .

UPDATE Presedintele Traian Basescu si sotia sa participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala. UPDATE 11:42 Presedintele Traian Basescu si sotia sa au ajuns, in jurul ore 11:00, la Serbarile nationale Tebea 2013. Seful statului a fost intampinat de Garda de onoare, care i-a prezentat onorul. Intre oficialitatile prezente la manifestari se afla si ministrul de Externe, Titus Corlatean.

Traian Basescu, despre deplasarea lui Ponta la Rosia Montana: Va dati seama, sa scoti niste mineri dintr-o galerie turistica e un efort

Traian Basescu a ironizat luni deplasarea primului ministru la Rosia Montana, duminica, in urma careia minerii blocati in subteran au decis sa renunte la protest, comentand ca e un efort sa scoti niste mineri dintr-o galerie turistica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )