Libnet.ro
UNICEF

21:15

Departamentul Justitiei a stabilit ca noul presedinte Donald Trump isi poate angaja ginerele la Casa Alba

România Liberă România Liberă,
Departamentul Justitiei a stabilit ca noul presedinte Donald Trump isi poate angaja ginerele la Casa Alba

Departamentul Justitiei din SUA a decis ca presedintele Donald Trump poate sa il angajeze pe ginerele sau, Jared Kushner, in functia de consilier de rang inalt la Casa Alba. continuă pe România Liberă

Doua zile de festivitati se organizeaza in SUA, cu prilejul investirii noului presedinte, Donald Trump

Festivitatile care marcheaza investirea celui de-al 45-lea presedinte american, Donald Trump, incep joi, 19 ianuarie si vor avea punctul culminant vineri, 20 ianuarie, informeaza ziarul New York Times.

Mii de oameni participa la marsuri in intreaga lume impotriva presedintelui Donald Trump, acuzat ca nu respecta drepturile femeilor

Sute de persoane au luat parte sambata la o manifestatie in favoarea drepturilor femeilor in fata sediului Ambasadei Statelor Unite de la Berlin, in ziua in care la Washington este programat un important mars politic cu un mesaj similar catre noul presedinte Donald Trump.

FOTO+VIDEO. Mii de oameni participa la marsuri in intreaga lume impotriva presedintelui Donald Trump, acuzat ca nu respecta drepturile femeilor

Sute de persoane au luat parte sambata la o manifestatie in favoarea drepturilor femeilor in fata sediului Ambasadei Statelor Unite de la Berlin, in ziua in care la Washington este programat un important mars politic cu un mesaj similar catre noul presedinte Donald Trump.

Reactiile liderilor straini la investirea in functia de presedinte a lui Donald Trump

Investirea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite a fost primita cu precautie de unii lideri straini, relateaza Reuters, care prezinta o parte dintre reactii.

Donald Trump ELIMINA planul de actiune al lui Barack Obama. Noul presedinte vrea sa SACRIFICE mediul inconjurator

Planul de actiune al fostului presedinte american Barack Obama va fi eliminat de noua administratie de la Casa Alba. intr-o declaratie publicata pe site, Casa Alba anunta ca Donald Trump are in.

Noul presedinte Trump vrea pace cu CIA. Va merge la sediul Agentiei pentru a mutumi angajatilor ei

Noul presedinte al SUA, Donald Trump, viziteaza sambata sediul CIA din Langley, Virginia, fiind nerabdator sa le multumeasca barbatilor si femeilor din comunitatea informatii, a anuntat purtatorul de cuvant al lui Trump, Sean Spicer.

Borin Johnson i-a transmis un mesaj proaspatului presedinte al SUA, Donald Trump

Ministrul de externe al Marii Britanii, Boris Johnson, i-a transmis un mesaj lui Donald Trump prin intermediul contului sau de Twitter. Boris l-a felicitat pe noul presedinte al SUA si i-a transmis ca doreste sa mentina legaturi solide intre cele doua tari.

COPIE LA INDIGO: Elementul pe care Donald Trump l-a PLAGIAT dupa Obama la CEREMONIA DE iNVESTIRE (FOTO)

Donald Trump a incercat ca ceremonia de investire in functia de presedinte sa fie facuta cat mai spectaculos cu putinta. Noul presedinte american s-a straduit atat de mult sa.

Donald Trump, un adevarat CINEFIL. Care sunt FILMELE preferate ale presedintelui ales al SUA (FOTO)

Dincolo de a a fi noul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump este un om normal caruia ii plac filmele. Jurnalistii de la BBC au aflat care sunt filmele pe care presedintele ales al Americii le vizioneaz.

Angela Merkel cauta solutii de compromis cu Donald Trump

Cancelarul german Angela Merkel s-a angajat, sambata, ca va incerca sa ajunga la solutii de compromis cu noul presedinte al SUA in probleme comerciale sau privind cheltuielile militare si ca se va preocupa de mentinerea relatiei importante dintre Europa si SUA, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2541 seconds )