Libnet.ro
UNICEF

12:00

Donald Trump a semnat deja primele documente in calitate de PRESEDINTE al SUA: Ce s-a intamplat cu stiloul folosit de liderul american (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump a semnat deja primele documente in calitate de PRESEDINTE al SUA: Ce s-a intamplat cu stiloul folosit de liderul american (VIDEO)

La scurt timp dupa ce a depus juramatul de investitura, Donald Trump a semnat primele documente in calitate de presedinte al Statelor Unite. inconjurat de familie si de liderii. continuă pe B1

Donald Trump devine, astazi, al 45-lea presedinte al SUA

ACTUALIZARE 11:44 Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press. ----- Presedintele ales al SUA, Donald Trump, va deveni, astazi, presedinte in exercitiu, dupa ce va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura in fata Capitoliului.

Donald Trump, oficial al 45-lea presedinte al SUA: Republicanul a depus juramantul de investitura (VIDEO)

Donald Trump este, oficial, al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Republicanul a depusjuramantul de credinta pe scarile Capitoliului din Washington D. C, in prezenta presedintelui Curtii.

Donald TRUMP, primul DISCURS in calitate de presedinte al SUA: Data de 20 ianuarie 2017 va fi amintita ca ziua in care cetatenii au devenit din nou conducatorii acestei natiuni (VIDEO)

In primul sau discurs in caliatate de presedinte al SUA, Donald Trump a promis americanilor trasferul de puterein mainile oamenilor si a vorbit despre principalele directii ale activitatii.

Are Donald Trump vocatie de Hercule?

Unii ar spune ca soarta Americii este pecetluita prin venirea unui narcisist la Casa Alba. Pe de alta parte, narcisismul lui Donald Trump, in calitate de presedinte, este inca o necunos and 172;cuta, in timp ce narcisismul lui Barack Obama a fost dovedit de nenumarate ori, in special in discursurile sale, unde eu a fost, de cele mai multe ori, subiect unic.

Ziua cea mai mare pentru Donald Trump: Vineri va fi investit in functia de presedinte al Statelor Unite intr-o ceremonie ce se anunta grandioasa (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, America va avea, oficial, cel de-al 45-lea presedinte. Ceremoniile de investire a lui Donald Trump au inceput deja de joi, intr-un ritm fulminant. Asa cum a fost, de fapt, toata.

Donald Trump renunta la telefonul sau pentru unul demn de un presedinte

Donald Trump va deveni presedintele in exercitiu al Statelor Unite, iar dupa cum stim, odata cu puteri mari, vin si responsabilitati mari. Donald Trump a folosit multa vreme un dispozitiv Android, de pe care a postat o gramada de tweet-uri pe contul sau personal de pe reteaua de socializare. Lucrurile se schimba, insa, deoarece acesta [].

VIDEO: Donald Trump, tot mai aproape de momentul in care va deveni oficial al 45-lea presedinte al SUA. Omul de afaceri si sotia sa Melania Trump au sosit la Washington, pentru ceremonia de investire

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi dupa-amiaza la Washington D. C, alaturi de sotia sa Melania, pentru a se pregati pentru ceremonia de investire in functie.

Regizorul Bobby Paunescu sustine ca Romania ar putea avea de castigat de pe urma alegerii lui Donald Trump ca presedinte al SUA (VIDEO)

Printre personalitatile prezente la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump s-au numarat si romani. Invitat a fost si regizorul Bobby Paunescu. Acesta a sustinut ca Romania ar putea avea de.

Borin Johnson i-a transmis un mesaj proaspatului presedinte al SUA, Donald Trump

Ministrul de externe al Marii Britanii, Boris Johnson, i-a transmis un mesaj lui Donald Trump prin intermediul contului sau de Twitter. Boris l-a felicitat pe noul presedinte al SUA si i-a transmis ca doreste sa mentina legaturi solide intre cele doua tari.

Zeci de artisti participa la ceremonia de investitura a lui Donald Trump. Elton John a refuzat sa cante pentru al 45-lea presedinte al Statelor Unite |VIDEO

Numerosi artisti vor urca pe scena, la ceremonia de investitura a lui Donald Trump, in functia de presedinte al Statelor Unite. Cu toate acestea, evenimentul nu a fost lipsit de controverse, dat fiind ca numeroase staruri au refuzat public oferta de a participa la eveniment.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )