Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, retinut pentru fapte de coruptie

B1 B1,
Presedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, retinut pentru fapte de coruptie

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut, luni, de procuroriiDNA, fiind acuzat de mai multe fapte de coruptie, potrivit Mediafax. Avocatul lui Borboly Csaba nu a dat detalii. continuă pe B1

Presedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, retinut 24 de ore pentru coruptie

Update 21. 00 - Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat Curtii de Apel Targu Mures cu propunere de arestare preventiva. De.

Seful CJ Harghita, Borboly Csaba, retinut de DNA pentru fapte de coruptie

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut, luni, de procurorii DNA, fiind suspectat de coruptie, a declarat seful Serviciului Teritorial Targu Mures al DNA, Elena Curca. Aceasta a.

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, audiat de procurorii DNA Mures

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a ajuns, luni dupa-amiaza, la sediul DNA Mures, unde da explicatii intr-un dosar in care s-ar face vinovat de luare de mita si de trafic de influenta.

Avocatul lui Borboly: A fost retinut pentru fapte din 2010. Clientul meu este foarte suparat si socat

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, este foarte suparat si socat in legatura cu retinerea sa, a declarat avocatul Sergiu Bogdan, potrivit caruia acuzatiile se refera la fapte din.

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba este retinut de procurorii DNA Mures

Borboly Csaba se afla acum in audieri la sediul DNA Mures. Din primele informatii se pare ca Presedintele Consiliului Judetean Harghita este cercetat pentru luare de mita si trafic de influenta.

UPDATE VIDEO Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut luni de procurorii DNA, fiind suspectat de mai multe fapte de coruptie, intre care abuz in serviciu contra intereselor publice si luare de mita. El urmeaza a fi prezentat Curtii de Apel Targu Mures cu propunere de arestare preventiva.

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut, luni, de Directia Nationala Anticoruptie, a confirmat pentru Agerpres procurorul sef al serviciului teritorial DNA Targu Mures, Elena Curca.

VIDEO Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut, luni, de Directia Nationala Anticoruptie, a confirmat pentru Agerpres procurorul sef al serviciului teritorial DNA Targu Mures, Elena Curca.

Presedintele CJ Harghita a fost retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut, astazi de DNA, informeaza www. realitatea. net.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )