Libnet.ro
UNICEF

17:15

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan: Planul coalitiei PSD-ALDE de a-i face scapati pe protejatii politici tine Romania intr-o monitorizare care ne stigmatizeaza ca tara

România Liberă România Liberă,
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan: Planul coalitiei PSD-ALDE de a-i face scapati pe protejatii politici tine Romania intr-o monitorizare care ne stigmatizeaza ca tara

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat, intr-o emisiune online, ca monitorizarea Romaniei de catre Comisia Europeana in ceea ce priveste Justitia va continua din cauza PSD si ALDE, formatiuni care nu se abtin de la subminarea Justitiei. continuă pe România Liberă

Sefa PNL, Raluca Turcan, vrea depunerea unei motiuni de cenzura. USR si-a anuntat sprijinul

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii vor avea, saptamana viitoare, intalniri cu grupurile parlamentare, ca sa obtina sprijin pentru depunerea unei motiuni de cenzura. Liderul USR, Nicusor Dan, a anuntat deja ca va semna motiunea de cenzura a PNL, daca aceasta va fi initiata.

Presedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu trebuie sa retraga cele doua OUG, iar ministrul Justitiei sa demisioneze. Continuarea atitudinii iresponsabile din partea PSD-ALDE va adanci revolta oamenilor

Presedintele interimar al Partidul National Liberal, Raluca Turcan, a afirmat ca Executivul ar trebui sa retraga cele doua proiecte de ordonante de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor penale, iar ministrul Justitiei, Florin Iordache, trebuie sa demisioneze.

Raluca Turcan despre referendum: PNL va sustine cu toate fortele demersul presedintelui. Poporul nu a votat salvarea hotilor

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat luni ca liberalii vor sustine demersurile presedintelui Klaus Iohannis pentru organizarea unui referendum pe tema modificarii Codurilor penale si gratierii, intrucat poporul nu a votat salvarea hotilor, potrivit News. ro.

PNL decide joi in privinta motiunii de cenzura. Raluca Turcan: Voi merge la mitingul din Piata Universitatii

Conducerea PNL va decide intr-o sedinta care va avea loc joi daca initiaza motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, care a spus ca va merge.

Raluca Turcan: Intentionez sa merg la protestul impotriva modificarii legislatiei penale; PNL ia in calcul o motiune de cenzura

PNL ia in calcul depunerea unei motiuni de cenzura, iar discutii pe aceasta tema vor avea loc joi in partid, a declarat presedintele interimar al formatiunii, Raluca Turcan, potrivit Agerpres. Totodata, aceasta a anuntat ca va participa la protestul ce va avea loc duminica seara in Bucuresti ca urmare a incercarilor de schimbare a legislatiei penale.

Raluca Turcan: Voi merge la mitingul din Piata Universitatii

Conducerea PNL va decide intr-o sedinta care va avea loc joi daca initiaza motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, care a spus ca va merge la mitingul din Piata Universitatii alaturi de echipa si de familia sa.

PNL solicita concursuri transparente si corecte pentru posturile de directori de scoli neocupate

Partidul National Liberal PNL) solicita organizarea de concursuri transparente si corecte pentru posturile de directori de unitati de invatamant preuniversitar ramase neocupate, a declarat, astazi, presedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan.

Dragnea, AI CURAJ sa vii si tu la miting? Robert Turcescu, Raluca Turcan si Nicusor Dan, prezenti in Piata Universitatii (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu l-a provoat duminica pe liderul PSD, Liviu Dragnea sa participe si el la protestul Anti-Gratiere din Piata Universitatii. Turcescu a cerut acest lucru presedintelui camerei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )