Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Iohannis va organiza consultari pe tema aderarii Romaniei la zona euro

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis va organiza consultari pe tema aderarii Romaniei la zona euro

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa se consulte cu partidele politice pentru a ajunge la un consens in vederea aderarii Romaniei la zona euro,a anuntat joi Administratia Prezidentiala. Presedintele s-a. continuă pe Antena3

UPDATE Intalnire Iohannis- Ponta - Isarescu la Cotroceni, pe tema procesului aderarii Romaniei la zona euro. Vor urma consultari cu partidele politice

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta si pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei Mugur Isarescu, pentru a discuta despre procesul aderarii Romaniei la zona euro. Totodata, Administratia Prezidentiala informeaza ca presedintele va organiza in perioada urmatoare consultari cu partidele politice, pentru identificarea unui consens politic national privind aderarea Romaniei la zona euro.

Alba Iulia: Miercuri se va judeca cererea de anulare a raportului ANI depusa de presedintele Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis cere anularea raportului ANI in care era acuzat de conflict de interese. Astfel, miercuri, la Alba Iulia, se va judeca cererea de anulare depusa de Iohannis, informeaza B1 TV. in august.

Presedintele Iohannis nu este de acord nu legea vanatorii. Ce masuri a luat

Presedintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea legii privind modificarea si completarea Legii vanatorii si a protectiei fondului cinegetic .

Presedintele Iohannis, invitat la sedinta CSM in care se va discuta despre implicarea SRI in actul de justitie

Judecatorul Horatius Dumbrava a propus, marti, plenului CSM sa fie invitat presedintele Klaus Iohannis la o viitoare sedinta a Consiliului Superior al Magistraturii, in conditiile in care seful statului are si calitatea de mediator.

Gafa la Cotroceni: Anestezist cercetat penal pentru luare de mita, decorat de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat luni cu Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler pe medicul anestezist Florin Rusu, seful Clincii de Anestezie si Terapie Intensiva de la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Capitala, urmarit penal pentru luare de mita. De altfel, potrivit unor surse apropiate anchetei, in luna iunie dosarul in care este cercetat medicul va fi trimis in judecata.

Cum a deschis Victor Ponta dosarul Kosovo. Surse: premierul nu a discutat subiectul cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a participat recent la Summitul din capitala Albaniei, unde s-au reunit sefii statelor din Europa de sud-est, dupa ce a primit acordul presedintelui Klaus Iohannis de a reprezenta Romania. La scurt timp dupa reuniune, Ponta a declarat pentru o televiziune kosovara ca Romania ar putea recunoaste Kosovo, informatie preluata si de postul sarb B92.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )