Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis: Maine promulg legile referitoare la OUG 13 si OUG 14 si avem intrunite conditiile pentru normalizarea situatiei

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Maine promulg legile referitoare la OUG 13 si OUG 14 si avem intrunite conditiile pentru normalizarea situatiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vineri va promulga legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14 si i-a spus premierului Grindeanu ca astfel sunt intrunite toate conditiile pentru a trece la normalizarea situatiei. continuă pe Adevărul

Maine promulg legile referitoare la OUG 13 si 14 si avem intrunite conditiile pentru normalizarea situatiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vineri va promulga legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14 si i-a spus premierului Grindeanu ca astfel sunt intrunite toate conditiile pentru a trece la normalizarea situatiei.

Dragnea, tinta batjocurii lui Ponta: Operatiunea asta cu OUG 13/14 zici ca au scris-o aialalti. / Eu am fost in SUA in vizita oficiala cu garda militara si marina, nu am fost pentru poze / E cam de rasul lumii

Victor Ponta a lansat un atac fara precedent la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier l-a pus la zid pe seful PSD pentru ca nu a fost in stare sa-si asume ordonanta 13, pentru atitudinea pe care a avut-o.

Klaus Iohannis, la bilantul DNA: Nefericita OUG 13 a fost abrogata. Sabia lui Damocles pare a fi fost, pentru moment, indepartata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la bilantul DNA pe anul 2016 ca, dupa abrogarea nefericitei Ordonante de Urgenta 13 a fost indepartata sabia lui Damocles. Seful st.

Victor Ponta, despre OUG 13 si 14: Totul a fost o greseala; dintr-o idee buna si corecta s-a ajuns la un dezastru

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat luni seara, la Romania TV, referitor la decizia Guvernului Grindeanu in cazul ordonantelor de urgenta 13 si 14, ca a existat o lipsa de asumare si de comunicare, iar vina nu poate fi data in totalitate pe Florin Iordache. Fostul premier a sustinut ca totul a fost o greseala, in conditiile in care dintr-o idee buna si corecta s-a ajuns la un dezastru.

Saga ordonantelor s-a incheiat. Alesii au adoptat aprobarea OUG 14 si respingerea OUG 13. Actele normative vor fi trimise spre promulgare presedintelui Klaus Iohannis

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata OUG 13, precum si Legea de respingere a OUG 13.

UPDATE Final de drum pentru Ordonantele 13-14: respingerea OUG 13 si aprobarea OUG 14 de abrogare, votate de plenul Camerei Deputatilor/ Iordache si-a respins propria ordonanta

Plenul Camerei Deputatilor a votat marti legea de respingere a OUG 13/2017 si pe cea de aprobare a OUG 14/2017, care o abroga pe 13. Acestea merg la promulgare la presedintele Klaus Iohannis. Fostul premier Victor Ponta, deputat PSD, s-a abtinut la ambele voturi, in timp ce fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, autorul OUG 13, si-a respins propria ordonanta si a votat si pentru Ordonanta de abrogare. Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a lipsit de la vot. Vezi in articol votul electronic pe cele doua ordonante.

Camera Deputatilor a respins OUG 13 si a adoptat OUG 14

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu 292 de voturi pentru si o abtinere, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogata OUG 13.

Legea de respingere a OUG 13 si legea de aprobare a OUG 14, adoptate in plenul Camerei Deputatilor. Dragnea a lipsit de la sedinta (VIDEO)

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat legea de abrogare a OUG 13 cu 291 de voturi pentru si trei abtineri. Totodata, deputatii au adoptat si legea de aprobare a OUG 14 cu 292 de voturi.

Victor Ponta, despre OUG 13 si 14: Totul a fost o greseala. Dintr-o ideea buna si corecta, s-a ajuns la un dezastru

Deputatul PSD Victor Ponta, a sustinut ca toata situatia de dupa 15 ianuarie, este o nebunie, iar OUG 13 si 14 au fost o greseala ce a pornit de la o idee buna, dar a ajuns, in scurt timp, un dezastru din cauza lipsei de comunicare.

Plenul Senatului a aprobat Legea de respingere a OUG 13

ACTUALIZARE 18:04 Senatorii au aprobat, in plen, proiectul de Lege de respingere a OUG 13/2017 inregistrandu-se 100 voturi pentru, noua abtineri si unul impotriva. *ACTUALIZARE 17:37 Tariceanu: Romania e o parodie de stat de drept ------ Legea de respingere a ordonantei de urgenta 13, prin care au fost modificate codurile penale, a primit, cu unanimitate de voturi, raport de aprobare, luni, din partea Comisiei juridice a Senatului, urmand ca respingerea sa fie confirmata si prin votul plenului Senatului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )