Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presedintele Iohannis nu vrea vila lui Basescu

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis nu vrea vila lui Basescu

Presedintele Klaus Iohannis nu tine neaparat sa se mute la Vila Lac 3, resedinta oficiala destinata sefilor de stat in care inca mai locuieste fostul presedinte Traian Basescu. Iohannis pare mai degraba. continuă pe Antena3

De ce a refuzat Klaus Iohannis biroul lui Traian Basescu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a explicat in primul interviu acordat in calitate de presedinte, de ce a refuzat biroul pe care l-a folosit Traian Basescu la Cotroceni.

Iohannis despre decorarea lui Basescu: Nu mai e o urgenta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat intr-un interviu acordat televiziunii Turnul Sfatului din Sibiu, despre titlul de cetatean de onoare al Sibiului, acordat in 2007 lui Traian Basescu, si pe care acesta nu l-a luat, ca daca acesta si-ar fi dorit acest titlu, ar fi venit sa si-l ridice. Dupa cinci ani, urgenta dispare, a mai spus seful statului.

Presedintele Iohannis a promulgat legea bugetului de stat pe anul 2015

Presedintele Klaus Iohannis, a promulgat, luni, legea bugetului de stat pe anul 2015 si legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, dupa decizia Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge.

VIDEO. Presedintele Iohannis a promulgat Legea bugetului pe 2015 dupa ce judecatorii CCR au respins sesizarea PNL

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2015 si Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, in urma deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge sesizarea de neconstitutionalitate, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Vicepremierul Ungariei vede cu un optimism limitat colaborarea cu presedintele Iohannis

Zsolt Semjen, vicepremierul Ungariei, a declarat, referitor la colaborarea cu Klaus Iohannis, ca are un optimism limitat, explicand, ca, in calitatea de primar al Sibiului, politicianul roman nu a manifestat prea mult interes fata de afacerile comunitatii maghiare din Romania.

Ponta: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a confirmat luni, pe contul sau de Twitter, intalnirea de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca au discutat ''subiecte obisnuite de colaborare institutionala ''.

UPDATE. Ponta: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta participa, la Palatul Cotroceni, la o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, afirma surse oficiale, citate de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )