Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, pentru romanii din Spania: Printre voi, ma simt acasa

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, pentru romanii din Spania: Printre voi, ma simt acasa

Klaus Iohannis le-a spus, luni, reprezentantilor comunitatii romanesti din Spania ca promisiunile pe care le-a facut pe 16 noiembrie 2014 continua sa fie reperul sau permanent si le-a comunicat ca la . continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii din Spania: Printre voi, ma simt acasa

Klaus Iohannis le-a spus, luni, reprezentantilor comunitatii romanesti din Spania ca promisiunile pe care le-a facut pe 16 noiembrie 2014 continua sa fie reperul sau permanent si le-a comunicat ca la .

Klaus Iohannis: Nu exista o solutie simpla privind chestiunea dublei cetatenii pentru romanii din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la conferinta comuna de presa cu premierul Mariano Rajoy, ca au discutat despre chestiunea dublei cetatenii pentru romanii din Spania, precizand ca nu exista o solutie foarte simpla in acest sens, dar a gasit deschidere la autoritatile de la Madrid, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu oficiali spanioli, dar si cu romanii din Spania

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza pana marti o vizita oficiala la Madrid, la invitatia Regelui Felipe al VI-lea, ocazie cu care se va intalni cu oficialitati spaniole, dar si cu comunitatea de romani.

Presedintele Klaus Iohannis, vizita oficiala in Spania

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful.

Idei de afaceri pentru romanii din diaspora. Afacerile conationalilor care au reusit peste hotare

O parte dintre romanii care au plecat sa munceasca sau sa studieze peste hotare s-au hotarat sa-si incerce acolo norocul in afaceri, fie pentru a-si asigura un venit mai consistent in viitor, fie din nostalgie fata de produsele traditionale pe care le.

FADERE ii semnaleaza lui Iohannis probleme ale romanilor din Spania privind rezidenta si cetatenia

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa sustina rezolvarea problemelor cu care se confrunta romanii din Spania, printre care conditiile pentru obtinerea dreptului de sedere si imposibilitatea dublei cetatenii.

FADERE ii cere lui Iohannis sa sustina rezolvarea problemelor romanilor din Spania privind rezidenta si cetatenia

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa sustina rezolvarea problemelor cu care se confrunta romanii din Spania, printre care conditiile pentru obtinerea.

FADERE ii cere lui Iohannis sa nu uite de problemele romanilor din Spania

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa sustina rezolvarea problemelor cu care se confrunta romanii din Spania, printre care conditiile pentru obtinerea dreptului de sedere si imposibilitatea dublei cetatenii.

Presedintele Klaus Iohannis alaturi de prima doamna in Spania! Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la vizita oficiala in Regatul Spaniei

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, impreuna cu doamna Carmen Iohannis, efectueaza o vizita oficiala in Regatul Spaniei, in perioada 12-14 iulie 2015, la invitatia Majestatilor Lor Regele Felipe al.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful statului se va intalni si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din aceasta tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )