Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan

Presedintele Klaus Iohannis il primeste miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan. Informatia a fost confirmata pentru Adevarul de surse din cadrul Administratiei Prezidentiale. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a primit la Cotroceni o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, condusa de domnul Mac Thornberry, presedintele Comitetului pentru Servicii Armate din cadrul Camerei Reprezentantilor, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. In cadrul intalnirii au fost abordate teme de interes comun legate de parteneriatul strategic politico-militar si de securitate intre Romania si SUA, colaborarea in cadrul NATO si participarea Romaniei la amplasarea, la Deveselu, a sistemului de aparare antibalistic, precum si situatia tensionata din Ucraina.

Klaus Iohannis, intalnire cu o delegatie a Congresului SUA

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, vineri, la ora 14. 15 cu o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii condusa de presedintele Comitetului pentru Servicii Armate din cadrul Camerei Reprezentantilor Mac Thornberry, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, intalnire cu o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului SUA. in cadrul intalnirii, Iohannis a precizat ca Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine si ca.

Klaus Iohannis contesta la CCR votul pentru Dan Sova

Presedintele Klaus Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala in legatura cu votul dat ieri in Parlament cu privire la cererea de arestare a lui Dan Sova. Presedintele a trimis, joi, presedintelui CC o cerere.

Klaus Iohannis, la dineul oficial cu ocazia zilei de nastere a Principesei Margareta: Familia Regala reprezinta un simbol al valorilor pe care le admir

Presedintele Klaus Iohannis a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, despre participarea sa alaturi de Carmen Iohannis, sotia presedintelui, la dineul oficial oferit de Casa Regala la Castelul Peles,.

Klaus Iohannis, mesaj pentru catolici si protestanti, de Duminica Floriilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj de felicitare pentru crestinii catolici si protestanti care serbeaza Duminica Floriilor, amintind, totodata, de ce, pe vremuri, aceasta sarbatoarea.

Klaus Iohannis, intalnire cu delegati ai Congresului SUA

Presedintele Klaus Iohannis a primit, astazi, la Cotroceni o delegatie oficiala a Congresului Statelor Unite ale Americii.

Klaus Iohannis: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

ACTUALIZARE 16:41 Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, context in care a afirmat ca Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine.

Klaus Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala pe cazul lui Sova: CCR sa rezolve conflictul institutional. Judecatorii stabilesc vineri cand se va solutiona cererea

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala in cazul senatorului Dan Sova, potrivit unui comunicat transmis de Administratia Prezidentiala. Judecatorii vor stabili vineri cand se va solutiona.

Klaus Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala privind conflictul juridic de la votul din Senat: Atitudinea Parlamentului in cazuri precum cel al senatorului Dan-Coman Sova a condus la un blocaj institutional

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o cererere catre Curtea Constitutionala de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Ministerul Public - Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Consiliul Superior al Magistraturii, pe de o parte, si Parlamentul Romaniei, respectiv Camera Deputatilor si Senatul, pe de alta parte, in urma votului in Senat privind cererea procurorilor in cazul lui Dan Sova.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )