Libnet.ro
UNICEF

09:30

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Patriarhul Daniel

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Patriarhul Daniel

Seful statului si Patriarhul Daniel au avut, marti, o intrevedere, a precizat Administratia Prezidentiala pentru Agerpres. intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si Patriarhul Daniel. continuă pe B1

Presedintele Iohannis si patriarhul Daniel au discutat despre centenarul Unirii si despre sfintirea Catedralei Nationale

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a declarat, marti seara, ca presedintele Klaus Iohannis a facut o vizita privata patriarhului Daniel al Bisericii Ortodoxe Romane, cei doi avand o discutie legata de manifestarile organizate cu prilejul centenarului Marii Uniri si de sfintirea Catedralei Nationale.

Presedintele Iohannis s-a intalnit, marti, cu Patriarhul Daniel: A fost o vizita privata

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o intalnire cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a confirmat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, foarte multumit de activitatea procurorului general si a sefei DNA

Presedintele Klaus Iohannis este foarte multumit de activitatea procurorului general, Augustin Lazar, si de cea a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala. Afirmatiile au fost facute in.

Patriarhul Daniel s-a intalnit cu vicepremierul Croatiei: Este absolut necesar sa aparam valorile crestine care au stat la baza civilizatiei si culturii europene

Patriarhul Daniel l-a primit, marti, la Resedinta Patriarhala, pe ministru croat al Afacerilor Externe si Europene, Davor Ivo Stier, aflat in vizita oficiala in Romania. in acest context, Patriarhul a pledat pentru apararea si promovarea valorilor crestine care au stat la baza civilizatiei si culturii europene.

Mircea Badea ii arata ELEFANTUL lui Klaus Iohannis: Cu asta ce facem, domnule Werner? Nu sunteti deloc ingrijorat? (VIDEO)

Mircea Badea l-a criticat dur pe Klaus Iohannis pentru lipsa de reactie la decizia CCR cu privire la ancheta DNA in cazul celebrei ordonante de urgenta 13. Absolut extraordinar! Dupa ce a venit Tudor.

Ion Cristoiu: Ca sa n-o supere pe Angela Merkel, Klaus Iohannis vrea sa ne prezinte Europa cu mai multe viteze ca acceptabila de catre Romania

In Gandul de luni, Ion Cristoiu vorbeste de Europa cu mai multe viteze, idee despre care Klaus Iohannis, in cadrul conferintei de vineri, 6 martie, a spus ca nu a fost luata in discutie, dar.

Clarvazatorul Adrian Nastase: PNL RENUNTA la Klaus Iohannis pentru prezidentialele din 2019

Klaus Iohannisar vrea un al doilea mandat in fruntea Romaniei, dar PNL ar putea renunta la candidatura sa pentru 2019. Aceasta este profetia luiAdrian Nastase, care a identificat,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )