Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clarvazatorul Adrian Nastase: PNL RENUNTA la Klaus Iohannis pentru prezidentialele din 2019

B1 B1,
Clarvazatorul Adrian Nastase: PNL RENUNTA la Klaus Iohannis pentru prezidentialele din 2019

Klaus Iohannisar vrea un al doilea mandat in fruntea Romaniei, dar PNL ar putea renunta la candidatura sa pentru 2019. Aceasta este profetia luiAdrian Nastase, care a identificat,. continuă pe B1

Mircea Badea ii arata ELEFANTUL lui Klaus Iohannis: Cu asta ce facem, domnule Werner? Nu sunteti deloc ingrijorat? (VIDEO)

Mircea Badea l-a criticat dur pe Klaus Iohannis pentru lipsa de reactie la decizia CCR cu privire la ancheta DNA in cazul celebrei ordonante de urgenta 13. Absolut extraordinar! Dupa ce a venit Tudor.

Adrian Nastase, despre Liviu Dragnea: Nu poti ca presedinte de partid sa iesi in mod public pentru a-ti sfatui seful de Guvern. Practic, ii tai craca de sub picioare. Trebuie sa gaseasca alt mod de comunicare

Fostul premier Adrian Nastase sustine ca seful PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa gaseasca un alt mod de comunicare cu Guvernul, intrucat Executivul nu este sub tutela. Totodata, el a afirmat ca un presedinte de partid nu poate folosi formule precum rog Guvernul, ii voi cere sa.

Adrian Nastase: PSD are nevoie sa iasa dintr-o stare amorfa, lipsita de creativitate. Victor Ponta ar trebui sa nu ofere teme pentru o discutie legata de bucataria partidului, ci sa ajute

Fostul premier Adrian Nastase considera ca PSD are nevoie de o revigorare, de iesirea dintr-o stare amorfa, o stare de inactivitate, de lipsa de creativitate.

Adrian Nastase, critici la adresa lui Liviu Dragnea: Guvernul nu este sub tutela. Liviu Dragnea sa gaseasca alt mod de comunicare

Fostul premier si presedinte al PSD, Adrian Nastase, a lansat luni seara intr-o emisiune televizata mai multe critici la adresa actualului lider social-democrat, Liviu Dragnea, caruia i-a cerut sa.

Presedintele Klaus Iohannis, intalnire cu Patriarhul Daniel

Seful statului si Patriarhul Daniel au avut, marti, o intrevedere, a precizat Administratia Prezidentiala pentru Agerpres. intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si Patriarhul Daniel.

Klaus Iohannis, foarte multumit de activitatea procurorului general si a sefei DNA

Presedintele Klaus Iohannis este foarte multumit de activitatea procurorului general, Augustin Lazar, si de cea a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit unor surse din Administratia Prezidentiala. Afirmatiile au fost facute in.

Ion Cristoiu: Ca sa n-o supere pe Angela Merkel, Klaus Iohannis vrea sa ne prezinte Europa cu mai multe viteze ca acceptabila de catre Romania

In Gandul de luni, Ion Cristoiu vorbeste de Europa cu mai multe viteze, idee despre care Klaus Iohannis, in cadrul conferintei de vineri, 6 martie, a spus ca nu a fost luata in discutie, dar.

Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va reuni pe 21 martie, la Palatul Cotroceni, printre subiectele de pe ordinea de zi aflandu-se mandatul Romaniei pentru Summitul NATO de la Buxelles, se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )