Libnet.ro
UNICEF

20:00

Privirea de sus a presedintelui Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Privirea de sus a presedintelui Klaus Iohannis

Anuntul facut luni la Focsani de agramatul ministru al Educatiei Nationale referitor la faptul ca guvernul din care face parte iar nu gaseste bani pentru profesori nu a mai gasit nici in iunie cand au fost amanate majorarile salariale) trebuia sa il faca sa sara in sus de revolta pe presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Primarii si sefii de consilii judetene si-au dat salarii cat al presedintelui Klaus Iohannis. Top cinci edili cu lefuri de mii de euro

Presedintii de CJ si edilii marilor orase au ajuns sa castige lunar un venit similar cu cel al presedintelui Klaus Iohannis. Functionarii locali de rang inalt sunt principalii castigatori al noului sistem de salarizare.

Primarii si sefii de consilii judetene si-au dat salarii cat al presedintelui Klaus Iohannis. Top cinci politicieni cu lefuri de mii de euro

Presedintii de CJ si edilii marilor orase au ajuns sa castige lunar un venit similar cu cel al presedintelui Klaus Iohannis. Functionarii locali de rang inalt sunt principalii castigatori al noului sistem de salarizare.

Subiectele zilei:Primarii si sefii de consilii judetene si-au dat salarii cat al presedintelui Klaus Iohannis;Spovedania revoltatoare despre desfraul homosexual de la Seminarul Teologic din Husi;Transportul spre aeroporturile din Romania, in pragul dezas

Degringolada globala a stangii. Cum sa-i consolam pe venezuelenii care fac o foame cumplita? Spunandu-le ca stanga e, global, pe duca, nu le va face matele sa ghioraie mai putin. Erdogan, nou atac la adresa cancelarului Merkel. A acuzat-o pe Angela Merkel de practici naziste, iar acum sustine ca seful guvernului de la Berlin sprijina terorismul. E vorba de presedintele.

E oficial! Klaus Iohannis a anuntat vizita lui Emmanuel Macron la Bucuresti

Presedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, vine in Romania in data de 24 august, la invitatia presedintelui Klaus Iohannis. La invitatia Presedintelui Romaniei, domnul.

Greenpeace, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis

Organizatiile Greenpeace Romania si Coalitia Natura 2000 i-au transmis, luni, presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa prin care isi exprima ingrijorarea fata de posibilitatea ca.

Vine Neamtul si ne lauda ca i-am invins pe nemti? S-o creada mutu! Actorul Florin Zamfirescu, atac DUR la adresa lui Klaus Iohannis

Actorul Florin Zamfirescu lanseaza un atac la adresa presedintelui Romaniei. Acesta este furios pe Klaus Iohannis ca a indraznit sa tina un discurs la comemorarea a 100 de ani de la batalia de la.

Klaus Iohannis l-a decorat pe generalul-locotenent Hodges, comandatul United States Army Europe

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, miercuri, decretul de decorare a generalui-locotenent Frederick Benjamin Ben Hodges cu Ordinul Serviciul Credincios in grad de Mare Ofiter.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru Donald Trump. Seful statului a decorat un general american

Klaus Iohannis a semnat miercuri un decret de decorare pentru un general american. Seful statului l-a decorat pe general-locotenent Frederick Benjamin Ben Hodges, potrivit unui comunicat transmis de Presedintia.

Klaus Iohannis l-a decorat pe comandantul Armatei SUA in Europa

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de decorare a generalului-locotenent Frederick Benjamin Ben Hodges, comandantul Armatei SUA in Europa. Potrivit unui comunicat al Administratiei.

Presedintele Klaus Iohannis trece in rezerva un general din SPP

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind inaintarea in gradul de general-maior cu doua stele a generalului de brigada cu o stea Adrian Costache din Serviciul de Protectie si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )