Libnet.ro
UNICEF

16:45

Presedintele Klaus Iohannis va participa la meciul Simonei Halep din Fed Cup

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis va participa la meciul Simonei Halep din Fed Cup

Presedintele Klaus Iohannis va participa, sambata, la primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, care se desfasoara la Galati, unde Simona Halep va evolua impotriva sportivei spaniole Silvia Soler-Espinosa,. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis va participa la meciul Simonei Halep din Cupa Federatiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup. in competitia care se desfasoara la Galati va participa si Simona Halep care o va infrunta pe sportiva Silvia.

Klaus Iohannis, asteptat la meciul Simonei Halep din Fed Cup la Galati: Sper sa se bucure de noi

Simona Halep a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea si mai multe emotii la meciul cu Spania din Fed Cap, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis va fi in tribune,.

Iohannis va participa, sambata, la meciul Simonei Halep din Cupa Federatiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa, sambata, la mediul Simonei Halep va juca impotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, de la Galati. Acesta este primul meci al intalnirii Romania-Spania, informeaza Mediafax.

Presedintele Iohannis participa sambata la meciul Simonei Halep din FedCup

Cunoscut ca un pasionat al tenisului, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a raspuns invitatiei Simonei Halep de a fi prezent, sambata, la Galati, la meciul de FedCup dintre Romania si Spania.

Presedintele Klaus Iohannis, invitat la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie. Summitul PPE va avea loc inaint.

Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, inainte de reuniunea informala a.

Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, inainte de reuniunea informala a Consiliului European, care se va desfasura in aceeasi zi.

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu - dosarul gazelor ieftine pentru Ioan Niculae

Presedintele Klaus Iohannis a dat curs solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu, anunta Administratia Prezidentiala. Reamintim ca procurorul general, Tiberiu Nitu, ii solicitase presedintelui sa formuleze o cerere de urmarire penala fata de Adriean Videanu in calitate de fost ministru al Economiei in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010.

Simona Halep il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis la Galati

Simona Halep a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul de FedCup cu Spania de la finalul acestei saptamani si a spus ca-l asteapta la Galati si pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, un cunoscut iubitor al tenisului.

Presedintele Klaus Iohannis A APROBAT cererea de incepere a urmaririi penale pentru Adriean Videanu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aprobat, miercuri, cererea de incepere a urmaririi penale pe numele lui Adriean Videanu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus-Werner Iohannis, a transmis.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )