Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presedintele Klaus Iohannis primeste astazi o delegatie a Bancii Mondiale

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis primeste astazi o delegatie a Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, cu o delegatie a Bancii Mondiale, condusa de directorul executiv al institutiei, Frank Heemskerk, a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu o delegatie a Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu o delegatie a Bancii Mondiale, a informat Administratia Prezidentiala. Delegatia este condusa de directorul executiv.

Surse: Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu Barack Obama si vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Summitul ONU de la New York

Presedintele Klaus Iohannis va participa la cea de-a 70-a reuniune a Summitului ONU de la New York, ce va avea loc la sfarsitul acestei luni. in cadrul reuniunii se va decide agenda globala de combatere a saraciei.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii importante despre reformarea Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, cu privire la indemnul sau de reformare a Parlamentului, ca, daca liderii partidelor vor dori sa discute cu el aceasta chestiune, este dispus sa aiba intalniri,.

Avangarde: 55% din bucuresteni au o parere buna despre presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis se mentine in topul preferintelor romanilor, potrivit unui sondaj Avangarde, realizat in perioada 15-23 august, pe un esantion de 1. 000 de persoane, citat de Agerpres. Astfel,.

Klaus Iohannis se intalneste joi cu o delegatie a Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi la Palatul Cotroceni, o intalnire cu o delegatie a Bancii Mondiale, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Delegatia Bancii Mondiale este condusa de.

De ce nu poate presedintele Klaus Iohannis sa-l suspende pe premierul Victor Ponta

Astazi DNA a trimis in judecata dosarul Turceni-Rovinari, dosar penal in care premierul Romaniei, Victor Ponta, este acuzat de fals in inscrisuri, spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala pentru.

BNR, anunt care il leaga pe presedintele Klaus Iohannis de adoptarea euro in 2019

Relansarea discutiei in aceasta vara de catre presedintele Romaniei poate crea premisele unei asemenea constructii institutionale, considera Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, potrivit zf. ro. Discutii.

Romania, dispusa sa sustina infiintarea unui birou regional al Bancii Mondiale la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe Frank Heemskerk, director Executiv al Grupului Bancii Mondiale, partea romana exprimandu-si disponibilitatea de a sprijini infiintarea la Bucuresti a unui birou regional al Banci Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, intalnire cu reprezentanti ai Bancii Mondiale

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, cu o delegatie a Bancii Mondiale, condusa de directorul executiv al institutiei, Frank Heemskerk, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu directorul Executiv al Grupului Bancii Mondiale: in acest context, Romania si-a exprimat interesul sa sustina infiintarea unui birou regional al Bancii Mondiale la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe Frank Heemskerk, directorul Executiv al Grupului Bancii Mondiale. Cu aceasta ocazie, partea romana si-a exprimat disponibilitatea de a sprijini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3132 seconds )