Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind schimbul de informatii financiare pentru prevenirea fraudelor

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind schimbul de informatii financiare pentru prevenirea fraudelor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Acordului multilateral al autoritatilor competente pentru schimb automat de informatii privind conturi financiare,. continuă pe Antena3

Iohannis a promulgat legea privind schimbul de informatii financiare pentru prevenirea fraudelor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru ratificarea Acordului multilateral al autoritatilor competente pentru schimb automat de informatii privind conturi financiare, semnat la Berlin la 29 octombrie.

Presedintele Iohannis a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame. Chiar astazi n. r. luni) am semnat un decret de promulgare pentru o lege care, cu siguranta, este din zona dvs, este vorba de decretul de promulgare a legii pentru modificarea si completarea OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, adica indemnizatia pentru mame, a spus Iohannis, la ceremonia de investitura a noului ministru al Muncii, Dragos Pislaru.

Iohannis a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame

Klaus Iohannis a anuntat ieri ca a semnat decretul de promulgare a legii privind indemnizatia de crestere a copilului.

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga. El a scris pe pagina sa de Facebook: Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga. Pentru sanatatea sistemului politic romanesc, nu este in regula ca un mare partid politic sa fie condus de un lider condamnat penal prin sentinta definitiva. I-am comunicat aceasta opinie.

Cati bani trebuie sa returneze presedintele Klaus Iohannis din chiriile incasate pentru casa pierduta in instanta

20 de mii euro! Atat ar urma sa returneze Klaus Iohannis din chiria primita pentru casa pierduta in instanta, potrivit unui calcul realizat de jurnalistii de la Hotnews. Este insa doar o parte.

Klaus Iohannis, sfat catre presedintele PSD: Pentru sanatatea sistemului politic romanesc, Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga

In urma deciziei de vineri in care Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani cu suspendare in dosarul Referendumul, presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie pe pagina sa de.

Klaus Iohannis il primeste pe presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, pe presedintele ucrainean Petro Porosenko, la Palatul Cotroceni. Petro Porosenko va avea o intrevedere si cu premierul Dacian Ciolos. Pe 17.

Scoala Altfel: Un grup de cercetasi, primiti de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni (FOTO)

A inceput saptamana Scoala Altfel. Cu aceasta ocazie, presedintele Klaus Iohannis a primit la Cotroceni un grup de cercetasi, insotit de presedintele Organizatiei Mondiale a.

Scoala Altfel: Klaus Iohannis, invatat de copii salutul de cercetas (FOTO, VIDEO)

A inceput saptamana Scoala Altfel. Cu aceasta ocazie, presedintele Klaus Iohannis a primit la Cotroceni un grup de cercetasi, insotit de presedintele Organizatiei Mondiale a.

Klaus Iohannis anunta ca va returna banii obtinuti pe chiria casei din centrul Sibiului pe care a pierdut-o definitiv in instanta

Klaus Iohannis returneaza banii pe chiria casei din centrul Sibiului. Administratia Prezidentiala a anuntat marti dimineata ca presedintele Klaus Iohannis va respecta hotararea instantei cu privire la.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )