Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis, sfat catre presedintele PSD: Pentru sanatatea sistemului politic romanesc, Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga

B1 B1,
Klaus Iohannis, sfat catre presedintele PSD: Pentru sanatatea sistemului politic romanesc, Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga

In urma deciziei de vineri in care Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani cu suspendare in dosarul Referendumul, presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie pe pagina sa de. continuă pe B1

Klaus Iohannis va returna imediat chiria incasata pentru casa din Sibiu pierduta in justitie, incepand cu data deciziei definitive

Presedintele Klaus Iohannis va returna imediat sumele care i-au fost virate in baza contractului de inchieriere incepand cu data comunicarii deciziei civile a Curtii de Apel Brasov prin care a pierdut dreptul de proprietate asupra unui imobil din centrul Sibiului.

Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, nu mai sunt incepand de ieri proprietarii casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, fiind radiati din Cartea Funciara, insa mai au la dispozitie doua cai de contestatie, a precizat, ieri, Puiu Nicolae Fesan, directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara OCPI) Sibiu.

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga. El a scris pe pagina sa de Facebook: Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga. Pentru sanatatea sistemului politic romanesc, nu este in regula ca un mare partid politic sa fie condus de un lider condamnat penal prin sentinta definitiva. I-am comunicat aceasta opinie.

Ministrul Justitiei a trimis propunerea pentru functia de Procuror General catre Klaus Iohannis

Raluca Pruna, ministrul Justitiei, a transmis astazi presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Romaniei, informeaza surse din media.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind schimbul de informatii financiare pentru prevenirea fraudelor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Acordului multilateral al autoritatilor competente pentru schimb automat de informatii privind conturi financiare,.

Cati bani trebuie sa returneze presedintele Klaus Iohannis din chiriile incasate pentru casa pierduta in instanta

20 de mii euro! Atat ar urma sa returneze Klaus Iohannis din chiria primita pentru casa pierduta in instanta, potrivit unui calcul realizat de jurnalistii de la Hotnews. Este insa doar o parte.

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, primit de Klaus Iohannis, la Cotroceni: Este o mare placere vizita la Bucuresti

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, a fost primit joi de Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. La inceputul convorbirilor oficiale, presedintele.

Klaus Iohannis il primeste pe presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, pe presedintele ucrainean Petro Porosenko, la Palatul Cotroceni. Petro Porosenko va avea o intrevedere si cu premierul Dacian Ciolos. Pe 17.

Sobolanii parasesc corabia? Rares Bogdan prezice ca in cel mult sase luni de la alegerile din noiembrie Klaus Iohannis va fi suspendat

Jurnalistul Rares Bogdan, unul dintre sustinatorii presedintelui Klaus Iohannis, prezice ca anul viitor seful statului va fi suspendat, iar PNL se va indrepta cu pasi repezi catre disparitie, dupa.

Scoala Altfel: Klaus Iohannis, invatat de copii salutul de cercetas (FOTO, VIDEO)

A inceput saptamana Scoala Altfel. Cu aceasta ocazie, presedintele Klaus Iohannis a primit la Cotroceni un grup de cercetasi, insotit de presedintele Organizatiei Mondiale a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )