Libnet.ro
UNICEF

18:00

Presedintele Mexicului condamna ordinul lui Donald Trump de construire a unui zid la granita dintre SUA si Mexic: Nu vom plati pentru zidul lui Trump!

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Mexicului condamna ordinul lui Donald Trump de construire a unui zid la granita dintre SUA si Mexic: Nu vom plati pentru zidul lui Trump!

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto a condamnat, miercuri, proiectul omologului sau american Donald Trump de a construi un zid la granita dintre cele doua tari si a promis sa-i apere pe migrantii mexicani din Statele Unite. continuă pe Hotnews

Mesajul ingrijorator lansat de presedintele SUA, Donald Trump: Lumea este intr-o dezordine completa. Noi nu ar fi trebuit sa mergem in Irak

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anuntat ca va suspenda vizele cetatenilor proveniti din unele tari musulmane, afirmand ca trebuie sa se actioneze intr-o lume aflata intr-o dezordine completa.

Presedintele SUA, Donald Trump, este hotarat sa limiteze accesul imigrantilor din Siria si din alte sase state

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va semna, miercuri, mai multe ordine executive prin care va impune interdictii temporare pentru majoritatea refugiatilor din Siria si din alte sase state din Orientul Mijlociu sau din Africa .

Presedintele american, Donald Trump, sustine ca a pierdut votul popular din cauza imigrantilor si a fraudarii alegerilor

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca ar fi castigat votul popular la alegerile din 2016 daca cele 3 milioane de imigranti ilegali din SUA, din cele 5 milioane existente, nu ar fi votat.

Ziua investirii presedintelui Donald Trump a fost desemnata drept Ziua Nationala a Patriotismului

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ziua investirii sale in functie drept Ziua Nationala a Patrimoniului.

Donald Trump nu isi va publica declaratia fiscala: Oamenilor nu le pasa de acest subiect

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, nu isi va publica declaratiile de avere, a afirmat consiliera sa, Kellyane Conway, postului de televiziune ABC News.

Donald Trump a semnat ordinul executiv pentru ridicarea zidului la granita mexicana

ACTUALIZARE 14:30 Presedintele mexican, Enrique Pena Nieto, sustine ca mexicanii nu cred in ziduri Presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, a criticat decizia omologului sau de la Washington de a semna un ordin executiv pentru incepera construirii zidului de la granita cu Mexicul, sustinand ca mexicanii nu cred in ziduri, relateaza agentia DPA .

Presedintele Mexicului a anulat vizita in SUA, pe fondul tensiunilor cu Donald Trump

Presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, si-a anulat vizia in Statele Unite, din cauza tensiunilor cu omologul sau american, Donald Trump. in cursul acestei dimineti, am informat Casa.

ADIO, SUA, DAR RAMAN CU TINE! Presedintele Mexicului a anulat vizita la Casa Alba, pe fondul tensiunilor cu Donald Trump

Presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, si-a anulat vizita in Statele Unite, din cauza tensiunilor cu omologul sau american, Donald Trump. in cursul acestei dimineti, am informat Casa.

Presedintele Mexicului si-a anulat vizita in SUA. Cum reactioneaza Donald Trump

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto si-a anulat vizita la Washington, unde urma sa aiba discutii cu presedintele Donald Trump.

Donald Trump: Presedintele Mexicului sa-si anuleze vizita in SUA daca nu vrea sa plateasca pentru zidul de la frontiera/ Pena Nieto a renuntat la intrevedere

Presedintele american Donald Trump a afirmat joi ca omologul sau mexican Enrique Pena Nieto ar trebui sa-si anuleze vizita pe care urmeaza sa o faca la Washington, daca Mexicul refuza sa plateasca pentru constructia zidului de la frontiera, relateaza Reuters. UPDATE: Presedintele mexican si-a anulat vizita in SUA, dupa afirmatiile lui Trump.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )