Libnet.ro
UNICEF

16:15

Presedintele Mexicului si-a anulat vizita in SUA. Cum reactioneaza Donald Trump

România Liberă România Liberă,
Presedintele Mexicului si-a anulat vizita in SUA. Cum reactioneaza Donald Trump

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto si-a anulat vizita la Washington, unde urma sa aiba discutii cu presedintele Donald Trump. continuă pe România Liberă

Donald Trump: Presedintele Mexicului sa-si anuleze vizita in SUA daca nu vrea sa plateasca pentru zidul de la frontiera/ Pena Nieto a renuntat la intrevedere

Presedintele american Donald Trump a afirmat joi ca omologul sau mexican Enrique Pena Nieto ar trebui sa-si anuleze vizita pe care urmeaza sa o faca la Washington, daca Mexicul refuza sa plateasca pentru constructia zidului de la frontiera, relateaza Reuters. UPDATE: Presedintele mexican si-a anulat vizita in SUA, dupa afirmatiile lui Trump.

Donald Trump: Presedintele Mexicului sa-si anuleze vizita in SUA daca nu vrea sa plateasca pentru zidul de la frontiera

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca omologul sau din Mexic, Enrique Pena Nieto ar trebui sa isi anuleze vizita pe care voia sa o faca in Washington, daca Mexicul refuza sa.

Donald Trump: Presedintele Mexicului sa-si anuleze vizita in SUA daca nu vrea sa plateasca pentru zidul de la frontiera

Presedintele american Donald Trump a afirmat joi ca omologul sau mexican Enrique Pena Nieto ar trebui sa-si anuleze vizita pe care urmeaza sa o faca la Washington, daca Mexicul refuza sa plateasca pentru constructia zidului de la frontiera, relateaza Reuters.

Presedintele Mexicului a anulat vizita in SUA, pe fondul tensiunilor cu Donald Trump

Presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, si-a anulat vizia in Statele Unite, din cauza tensiunilor cu omologul sau american, Donald Trump. in cursul acestei dimineti, am informat Casa.

ADIO, SUA, DAR RAMAN CU TINE! Presedintele Mexicului a anulat vizita la Casa Alba, pe fondul tensiunilor cu Donald Trump

Presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto, si-a anulat vizita in Statele Unite, din cauza tensiunilor cu omologul sau american, Donald Trump. in cursul acestei dimineti, am informat Casa.

Presedintele Mexicului condamna ordinul lui Donald Trump de construire a unui zid la granita dintre SUA si Mexic: Nu vom plati pentru zidul lui Trump!

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto a condamnat, miercuri, proiectul omologului sau american Donald Trump de a construi un zid la granita dintre cele doua tari si a promis sa-i apere pe migrantii mexicani din Statele Unite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )