Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presedintele Nicolae Timofti a semnat decretul prin care acorda cetatenia Republicii Moldova lui Traian Basescu si sotiei sale

B1 B1,
Presedintele Nicolae Timofti a semnat decretul prin care acorda cetatenia Republicii Moldova lui Traian Basescu si sotiei sale

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu si sotia sa Maria vor fi cetateni ai Republicii Moldova. Presedintele Moldivean, Nicolae Timofti a semnat un decret prin care acorda cetatenia moldoveneasca. continuă pe B1

Traian Basescu, cetatean moldovean prin procedura de urgenta. Prorusii il avertizeaza ca ii vor anula decretul

Traian Basescu si sotia sa, Maria, sunt de astazi cetateni moldoveni. Presedintele Nicolae Timofti a semnat decretul prin care acorda fostului presedinte al Romaniei si sotiei sale cetatenia.

UPDATE. Deputatii discuta regulamentul prin care presedintele Camerei poate fi revocat mai usor. Zgonea a iesit din sedinta

Valeriu Zgonea a refuzat sa conduca sedinta care ia in discutie proiectul prin care presedintele Camerei Deputatilor ar putea fi revocat mai usor.

Zgonea: modificarea Regulamentului prin care poate fi revocat mai usor este ilegala

Presedintele Camerei Deputatilor a trimis marti o scrisoare Biroului permanent in care solicita retragerea de pe ordinea de zi a hotararii de modificare a Regulamentului, prin care poate fi revocat mai usor din functie, pe motiv ca este ilegala, scrie Agerpres.

Senatul a adoptat legea prin care copiii cadrelor didactice sunt scutiti de taxa de inscriere la facultate

Senatul a adoptat miercuri, in calitate de Camera decizionala, o propunere legislativa prin care copiii personalului didactic si didactic auxiliar aflat in activitate sunt scutiti de la plata taxelor de inscriere la concursurile de admitere in invatamantul superior si beneficiaza de gratuitate la cazare in camine si internate.

Iohannis a semnat decretul de acreditare a lui Dan Mihalache in functia de ambasador in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de eliberare din functia de consilier prezidential a lui Dan Mihalache si pe cel de acreditare a acestuia in calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

Zgonea considera ilegala hotararea de modificare a Regulamentului prin care poate fi revocat mai usor

ACTUALIZARE 16:53 Dragnea il ameninta pe liderul grupului PSD cu demiterea daca nu rezolva problema Zgonea Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat astazi ca se gandeste daca liderul grupului deputatilor social-deputati, Florin Pislaru, isi mai poate pastra functia in cazul in care se va impiedica si de data asta de probleme procedurale privind revocarea lui Valeriu Zgonea de la presedintia Camerei.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )