Libnet.ro
UNICEF

23:31

Presedintele PNL, Crin Antonescu, invitat la RTV, de la ora 18.50

Adevărul Adevărul,
Presedintele PNL, Crin Antonescu, invitat la RTV, de la ora 18.50

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, este invitat la Romania TV, de la ora 18. 50, unde va discuta despre planurile formatiunii sale in Opozitie. continuă pe Adevărul

Antonescu: Traian Basescu ar putea negocia cu Ponta postul de premier

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, este invitat la Romania TV, de la ora 18. 50, unde va discuta despre planurile formatiunii sale in Opozitie.

LOVITURA pentru PNL: Crin Antonescu nu mai are nicio sansa la prezidentiale

Crin Antonescu nu mai are nicio sansa de a castiga alegerile prezidentiale. O spune Traian Basescu, sigur de faptul ca liderul PNL se duce pe tobogan, facand referire la o cadere in sondaje. Presedintele nu.

Crin Antonescu exclude posibilitatea ca, in cazul in care va fi ales presedinte, Ponta sa ramana premier. / Liderul PNL: Tariceanu ar putea fi folosit de PSD pentru a prelua controlul PNL

Presedintele PNL Crin Antonescu a afirmat duminica, la Pitesti, ca, in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale, Victor Ponta nu va mai ramane in functia de prim-ministru: Este ori-ori. Ori ramane Ponta premier pana cand vrea dansul . ) si nu e Antonescu presedinte, ori ajunge Antonescu presedinte si la scurta vreme nu mai e Ponta premier, a spus Crin Antonescu, citat de Agerpres. El a explicat ca Victor Ponta ar putea ramane in functie doar daca PSD va gasi un candidat la presedintie care sa castige alegerile. Crin Antonescu a adaugat ca, in cazul in care liberalii ar obtine un rezultat slab la europarlamentare, Calin Popescu Tariceanu ar putea fi folosit de PSD pentru a prelua controlul asupra PNL.

Crin Antonescu: Basescu nu are sustinere pentru a deveni premier, iar eu nu negociez cu el asa ceva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu nu va avea sustinere politica pentru a fi propus premier dupa finalizarea mandatului, iar PNL nu va negocia cu actualul sef al statului o sustinere pentru turul doi al prezidentialelor.

VIDEO Crin Antonescu: Eu sunt un om rau, nu vreau sa fiu sprijinit la presedintie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost prezent, astazi, la Pitesti, unde a asistat la sedinta delegatiei permanente a PNL Arges. intrunirea, la care au participat primari si viceprimari liberali, dar si candidatii pentru Parlamentul European, a avut loc la Teatrul Alexandru Davila.

Basescu doreste sa fie prim-ministru si asta nu putem negocia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat asta-seara la un post TV ca exclude o posibila negociere cu Traian Basescu privind functia de premier pentru acesta, in cazul in care Antonescu ar castiga alegerile prezidentiale din toamna, liderul liberal aratand ca Basescu propune . ) modelul Putin-Medvedev, care nu poate fi aplicat in tara noastra.

Victor Ponta: Reducerea CAS cu 5% are sanse foarte mari, dar nu inainte de vizita FMI si CE. / USL se poate reface daca Antonescu nu va mai fi presedintele PNL. / Daca as fi presedinte, categoric l-as gratia pe Gica Popescu

Din punctul meu de vedere USL-ul se va reface daca va exista o alta formula, daca Crin Antonescu nu va mai fi presedintele PNL. Pentru noi varianta cea mai buna e refacerea USL, a declarat duminica seara premierul Victor Ponta la Romania Tv. Chestionat pe tema candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Ponta a spus ca nu exclude candidatura sa, insa in cazul unei refaceri a USL dupa 25 mai alegerile europarlamentare) premierul spune ca unul dintre partide ar da candidatul la prezidentiale, iar celalalt primul ministru. Premierul mai spune ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu este un posibil candidat si ca, din punctul sau de vedere, Mugur Isarescu ar fi un bun presedinte, insa doreste sa isi continue mandatul la BNR. Ponta despre gratieri: Cel putin despre Gica Popescu imi mentin parerea ca ar trebui gratiat. Daca as fi presedinte, categoric l-as gratia. Despre Gigi Becali: Principalul lucru in interesul societatii e recuperarea unor prejudicii, nu a tine niste oameni in regimul penitenciar, si asa supra-aglomerat. Cred ca acolo unde poate fi aplicat gestul de clementa. Atentie, gratierea individiuala e prevazuta de Constitutie, altfel nu am mai vorbi despre ea.

Antonescu: Aderarea Romaniei la NATO, cea mai mare reusita diplomatica si istorica.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, in plenul Parlamentului, ca apartenenta Romaniei la NATO este probabil cea mai mare reusita diplomatica si istorica a tarii noastre si a multumit Armatei, cetatenilor romani, dar si Regelui Mihai I si fostului presedinte Emil Constantinescu, informeaza Mediafax. In numele PNL, vreau sa multumesc tuturor acelor personalitati publice, oameni politici, lideri politici, membri ai guvernelor, parlamentari, diplomati care au lucrat pentru ca .

Antonescu: Ponta va fi obligat sa candideze la prezidentiale. Eu ma consider favorit la Cotroceni

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca Victor Ponta va fi fortat de propriul partid sa candideze la alegerile prezidentiale. il cred ca ar vrea sa ramana prim-ministru, e unul dintre.

Daca sunt eu presedinte, Ponta nu mai e premier

Pre and sedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat astazi, la Pite and sti, ca, in cazul in care va ca and stiga alegerile preziden and tiale, Victor Ponta nu va mai ramane in func and tia de prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )