Libnet.ro
UNICEF

13:15

Presedintele PNL Suceava: Ce s-a intamplat la alegerile de la TNL este o mare magarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele PNL Suceava: Ce s-a intamplat la alegerile de la TNL este o mare magarie

Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, considera ca ceea ce s-a intamplat la alegerile din organizatia judeteana TNL, care au fost anulate din cauza interventiilor in procesul de vot, este o mare magarie, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele PNL Suceava: Ce s-a intamplat la alegerile de la tineret este o mare magarie

Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, considera ca ceea ce s-a intamplat la alegerile din organizatia judeteana TNL, care au fost anulate din cauza interventiilor in procesul de vot, este o.

Presedintele PNL Suceava a sesizat mai multe nereguli la conferinta de alegeri TNL Suceava.

Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a sesizat, sambata, la Conferinta judeteana de alegeri TNL Suceava, mai multe nereguli, printre acestea si ca 49 de organizatii locale TNL nu au fost convocate, liderul TNL spunand ca situatia va fi analizata de Curtea de Arbitraj, scrie Mediafax. Presedintele PNL Suceava a spus, in discursul prilejuit de Conferinta judeteana de alegeri TNL Suceava, ca l-a pus pe ganduri faptul ca nu a fost invitat in prezidiu. Un lucru care m-a pus pe .

Presedintele PNL Suceava a sesizat mai multe nereguli la conferinta de alegeri TNL Suceava

Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a sesizat, sambata, la Conferinta judeteana de alegeri TNL Suceava, mai multe nereguli, printre acestea si ca 49 de organizatii locale TNL nu au fost convocate, liderul TNL spunand ca situatia va fi analizata de Curtea de Arbitraj.

Alegerile de la Tineretul National Liberal Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot. Liderul PNL Suceava: Ce s-a intamplat este o mare magarie

Liderul TNL, Florin Alexe, a declarat, duminica, la Iasi, ca alegerile pentru sefia TNL Suceava au fost anulate din cauza interventiei in procesul de vot, el sustinand ca in sala au intrat mai multi delegati decat ar fi trebuit, transmite Mediafax. UPDATE Liderul PNL Suceava: Ceea ce s-a intamplat la alegerile din organizatia TNL este o mare magarie.

VIDEO Alegerile TNL Suceava, anulate dupa o sedinta cu circ si injuraturi

Alegerile pentru desemnarea presedintelului filialei Suceava a TNL au fost anulate dupa ce comisia de numarare a voturilor a fost pusa in situatia de a nu-si mai putea continua activitatea. Liderul judetean al PNL, deputatul Stefan Alexandru Baisanu, impreuna cu alti colegi, a intrat in sala in care se afla comisia si a incercat sa intre in posesia voturilor si documentelor conferintei de alegeri, acuzand suspiciuni de frauda.

Rezultate contradictorii la alegerile TNL din Suceava: Delegatia a ridicat voturile si a plecat fara explicatii

Delegatia TNL care a supravegheat Conferinta judeteana de alegeri a ridicat documentele si voturile exprimate, apoi a plecat fara sa ofere explicatii privind validarea alegerilor, dupa ce initial ar fi iesit castigator Catalin Pintea, iar dupa renumararea voturilor a fost anuntat Mihai Moraru, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2 seconds )